Nina (11 jaar) in

Dat klopt toch niet?

Het is toch raar als eerst je vader echt super stom doet en chagrijnig is maar echt altijd en dan het moment dat we derachter komen dat hij vreemd gaat is hij oppeens weer super lief ofzo? dat klopt toch niet. dus als ik ervoor kies om dan gewoon geen contact met hem te hebben is dat oke want hij kon dat ook bij mij doen toch? en hij kan me zeker niet dwingen om bij hem te “wonen” kan ie wel proberen maar ik ga er dan alles aan doen om zn leven een hell te maken.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben
5 dagen geleden

Je moet gewoon zelf bepalen wat goed voelt en als je zecht dat je geen contact met hen meer wil hebben moet je het ook zo laten

Kenza
6 dagen geleden

Hee Nina, Wat goed dat je hier op het forum je vraag stelt!! Ik snap heel goed dat het heel vervelend is dat je vader zo verschillend doet.  Mijn ouders zijn ook gescheiden en bij mij kwam dit ook doordat mijn vader vreemd ging. Ik ben ook heel boos op mijn vader geweest en wilde eerst niet meer naar hem toe gaan. Toch ben ik eens in de 2 weken steeds een weekend bij hem geweest en daar ben ik nu heel blij mee! Aan het begin was het niet altijd gezellig, maar door erover te praten werd het steeds… Lees verder »

Sasha
9 dagen geleden

Lieve Nina, Wat frustrerend en verdrietig om te horen dat je vader zo verschillend doet. Ik kan me goed voorstellen dat je daar moe van wordt en duidelijk aangeeft dat je hier niet van gediend bent. Ik begrijp dat je jij je grenzen duidelijk aan wil geven en niet bij hem wil wonen en zelfs geen contact meer wil. Dat is een grote keus. Mijn vader heeft ook iemand ontmoet toen hij nog met mijn moeder was. Dat heeft mij enorm gekwetst en een tijdje is ons contact niet zo gezellig geweest. Toch heb ik ervoor gekozen met hem in… Lees verder »