anoniem (18) in

Contact zus en vader

Mijn ouders zijn gescheiden, 4 jaar nu ongeveer. Ik heb er enorm veel moeite mee. Ze praten niet met elkaar, hebben geen contact. Haten elkaar eigenlijk. Mijn zusje ziet mijn vader al 2 jaar niet.
Ik zit hier tussen, ik heb het gevoel dat ik wat moet doen, maar wat…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde
1 jaar geleden

Hoi Anoniem,   Wat knap dat je hier je verhaal durft te vertellen. Het klinkt als een verdrietige situatie, logisch dat je er moeite mee hebt. Het komt mij ook bekend voor. Mijn ouders zijn al langer gescheiden, bijna 20 jaar, maar sinds een jaar of 5 loopt het bij ons ook extra stroef. Mijn zusje heeft al 5 jaar geen contact meer met mijn vader en ik heb weinig contact met hem, maar ik zie hem af en toe. Ik herken dus heel erg het gevoel van ‘ertussen zitten’.   Heb jij nog contact met je vader? En als… Lees verder »

anoniem
1 jaar geleden
Reply to  Hilde

ik heb zeker nog contact met mijn vader, heel goed zelf. Precies dat heb ik ook, mijn vader die dingen wil weten over mijn zusje.Maar als ik het dan vertel, word hij daar eigenlijk alleen maar verdrietiger van.
Maar hopelijk na een tijd gaat het beter en kan er misschien langzaam contact gaan ontstaan.
Heel erg bedankt, ook voor je openheid.
Het gaat goed met mij!!

Renée
1 jaar geleden

Hoi lieve Anoniem, Wat fijn dat je ons hebt gevonden en wat dapper dat je jouw vraag op het forum wil stellen. Ik ga mijn best doen om jouw vraag te beantwoorden. Ik herken me namelijk ontzettend goed, in wat je hebt geschreven. Mijn zus is bij mijn moeder gaan wonen toen wij zestien jaar waren. Sindsdien heeft zij voor ongeveer twee jaar nauwelijks tot geen contact met hem gehad. Ook praten mijn ouders niet meer tegen elkaar. Ik heb nooit het gevoel gehad dat zij elkaar haatten, zeker vanaf mijn moeder niet, maar er is gewoon geen contact meer.… Lees verder »

anoniem
1 jaar geleden
Reply to  Renée

wat een fijne reactie, dankjewel!! het is vervelend en ik vind echt dat ouders het goed moeten praten, wij hebben niet gekozen voor een scheiding. ik ga de links bekijken!! liefs