Fabio (15) in

Contact zoeken

Mijn moeder woont samen met een andere vrouw, waar ik het niet mee kan vinden. Ik ben na een ruzie door mijn moeder naar mijn vader gestuurd waar ik nu al 1½ jaar woon en sindsdien heb ik nauwelijks contact met mijn moeder. Ik heb het prima naar mijn zin bij mijn vader maar mis mijn moeder soms best wel, maar vindt het moeilijk om contact met haar op te nemen nu ze voor haar vriendin heeft gekozen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dolores
8 maanden geleden

Hey Fabio, Ik snap hoe je je voelt. Mijn vader heeft ook voor zijn vriendin gekozen. Ik probeer soms dingen met mijn vader te doen zonder haar erbij en gelukkig wilt hij dat maar al te graag dus dat gaat bij mij wel makkelijk. Je kan misschien als je het lastig vind misschien eerst een brief sturen naar je moeder waarbij je gewoon eerlijk bent. Dat je het lastig vind maar dat je graag meer contact met haar wilt en dat je haar mist. Als het je fijn lijkt kan je meteen de open brief erbij sturen voor je moeder… Lees verder »

Elisabeth
8 maanden geleden

Hallo Fabio, bedankt voor jouw vraag hier op het forum. Ik herken jouw probleem erg goed. Ik heb zelf ook al een lange tijd geen contact meer met één van mijn ouders, in mijn geval is dat mijn vader. Ik had ook heel erg het idee dat mijn vader voor zijn nieuwe vrouw (en haar zoon) heeft gekozen en daardoor indirect niet voor mij. Dit gevoel sluimerde al een lange tijd, maar op een gegeven moment had ik er genoeg van en heb ik zelf besloten het contact te verbreken. Bij mijn vader zijn deed mij meer pijn dan niet… Lees verder »