() in

Contact vader coronabeperkingen

Hallo allemaal!

Mijn gezin zit momenteel in een heel erg moeilijke situatie. Mijn ouders zijn een paar weken geleden uit elkaar gegaan en mijn vader zit (ondanks de verschrikkelijke corona-beperkingen) nu al een paar weken op hotel. Hij is alleen, eenzaam, kan nergens uit eten en leeft van roomservice, kan niet naar zijn werk en mist ons enorm. Wij, mijn broertje en ik, kunnen hem niet bezoeken op dat hotelkamertje en we kunnen geen activiteiten gaan doen samen, want alles is dicht. Ik wil hem erg graag vaker zien en spreken en knuffelen, maar ik zou echt niet weten hoe.

Tijdelijk thuiskomen is voor hem totaal geen optie. We hebben het geprobeerd en het was meteen barstende ruzie.
Ook heb ik hem gevraagd een appartement te zoeken en ik heb al met hem meegezocht. Ik heb hem wel vijf mogelijkheden doorgestuurd en gevraagd zo snel mogelijk te kijken en te laten weten wat hij ervan vindt.
Het probleem is alleen dat hij er enorm tegenaan loopt dat hij het huis uit is en hij stelt het appartement zoeken continu uit.
Nu heb ik voor jullie twee vragen:
1) Hebben jullie tips voor mij zodat ik hem vaker kan zien? Anders dan gaan wandelen kan ik momenteel niks bedenken.
2) Weten jullie hoe ik mijn vader ertoe kan gaan zetten om een appartementje te gaan vinden? Zodat hij in deze corona situatie ook een plekje heeft waar mijn broertje en ik naartoe kunnen.

Communicatie met mijn vader gaat altijd slecht…
Hopelijk kunnen jullie mij helpen!
Dankjewel! <3
~ Elin

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments