anoniem (15) in

Contact ouders

heeyy,
ik heb een vraagje/probleem
mijn ouders zijn al een lange tijd gescheiden ik was 6 en ben nu 15. sinds een aantal jaar bots ik heel erg met mijn moeder we hebben wel elke dag ruzie.

ik heb ook sinds 1 jaar geen contact meer met mijn vader. wat ik stiekem best erg vind ik zou het liefst bij mijn vader willen wonen. maar heb echt geen idee hoe ik dit mijn moeder moet vertellen.

ik denk dat ze heel boos zou worden en mij wel zou sturen naar mijn vader maar geen contact meer wil met mij. ook al bots ik vaak met mijn moeder het is en blijft mijn moeder en daarom zou ik nog steeds contact met haar willen hebben.

ik heb dus nu ook echt geen idee wat ik moet doen. heeft iemand een tip? of is er iemand die het zelfde mee maakt en er over wil praten?
groetjes anoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
8 maanden geleden

Lieve anoniem, Wat dapper dat jij je verhaal en vraag hier durft te delen op dit forum! En wat een vervelende en lastige situatie voor jou. Mijn ouders zijn inmiddels ook een aantal jaar uit elkaar. In het begin van mijn puberteit botste ik ook veel meer met mijn moeder dan dat ik nu zou botsen. Ik vond dit toen ook enorm vervelend, maar bij mij lag het destijds vooral aan twee zaken die een beetje met elkaar gecombineerd werden. Ik zat allereerst midden in de puberteit en daarbij kwam ook nog kijken: de scheiding. Veel emoties reageerde ik altijd… Lees verder »

Sanne
Sanne
8 maanden geleden

Hoi anoniem! Wat goed dat je dit forum hebt gevonden om hier je vraag te stellen. Wat een vervelende situatie waar je je in bevindt. Ik kan me goed voorstellen dat je graag contact wilt met beide ouders. Ik vind het zelf ook belangrijk om met allebei mijn ouders goed contact te hebben. Ik heb ook een aantal jaar geen contact gehad met mijn vader. Ik vond dit lastig om te bespreken met mijn moeder, maar uiteindelijk heb ik dit toch gedaan. Ze begreep dat ik graag contact met hem wilde en ze steunde dit ook. Nu was het bij… Lees verder »