() in

Contact moeder

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 1 was.
Mijn zus en ik wonen nu meer dan 5 jaar volledig bij mijn vader. Ik hou heel erg veel van mijn vader en stiefmoeder. Het contact met mijn moeder is slecht en ik heb haar al een paar jaar niet gezien. Tot ik 10 was woonde ik 1 week bij mijn vader en 1 week bij mijn moeder. Na een ots en rechtszaken woon ik dus nu helemaal bij mijn vader.
Mijn stiefmoeder is getrouwd met mijn vader toen ik nog 1 week bij mijn moeder en 1 week bij mijn vader woonde. Ik heb dus nu bijna geen contact met mijn moeder ( ik mail 1 of 2 keer per maand).
Als we thuis een discussie over iets hebben haalt ze altijd mijn moeder erbij. Ookal gaat het daar totaal niet over. Mijn stiefmoeder wil dat ik meer contact heb met mijn moeder en daar in de vakantie logeer. Maar het gaat niet zomaar. Ik heb een slechte band met mijn moeder en dan kan ze niet verwachten dat ik daar ga slapen ofzo.
Ik weet dan niet wat ik moet zeggen en negeer het eigenlijk. Wat kan ik het beste de volgende keer doen als ze zegt dat ik weer bij mijn moeder moet gaan wonen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments