Kiki (14) in

Brief voor mijn familie

Hallo iedereen,

ik had nooit verwacht dat ik zoiets zou doen, maar hier ben ik dan. Mijn ouders zijn nu sinds twee jaar uit elkaar, en daar ben ik prima mee. Het ding is dus dat ik een brief heb geschreven. Ik merk dat mijn familie draait op reservebrandstof. Het lijkt alsof we allemaal weer oké zijn, maar eigenlijk is er heel veel waar we nooit over gepraat hebben. Ook is de relatie tussen mijn broer en moeder erg slecht doordat mijn broer het idee heeft dat hij mijn vader verraad als hij omgaat met mijn moeder. Ik wil ervoor zorgen dat alles goed komt. Ik weet dat ik niks kan forceren en ik wil ook niet dat mijn ouders dikke maatjes worden ofzo maar ik wil gewoon dat er geen schijn is, dat het echt allemaal goed is. Nu kon ik me straks niet inhouden, en heb ik dus een brief geschreven. Met daarin uitgelegd aan mijn broer en vader wat ik denk dat ze aan het doen zijn en wat ik denk dat ze zouden moeten proberen. Ik leg hierin ook uit hoe het vroeger was aan mijn vader, en ik probeer ervoor te zorgen dat hij nu het hele verhaal krijgt.

Alleen ik weet niet of ik hem moet voorlezen aan mijn vader en broer. Ik ben bang dat ze niet meer tegen me zullen praten. Het kan ons gezin maken of breken.
Weet iemand wat ik moet doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
7 dagen geleden

Lieve Kiki, Dankjewel dat je deze vraag aan ons durft te stellen, zo dapper van je! En wat onwijs dapper van je brief! Ik hoop heel erg dat je iets aan mijn advies hebt:). Een aantal jaren terug ging het met mijn moeder niet goed. Ik heb toen een filmpje gemaakt waarmee ik het idee had haar weer beter te maken. Het filmpje zou ik dan laten zien aan mijn familie en de huisarts zodat mijn moeder eindelijk goede hulp zou krijgen voor haar problemen. Na super lang te hebben getwijfeld heb ik het filmpje laten zien aan mijn familie… Lees verder »

Kiki
5 dagen geleden
Reply to  Lotte

Heel erg bedankt voor je reactie! Ik zal er nog even nadenken, en proberen de moed te verzamelen. xx