Romy (15) in

Brief kinderrechter

kan ik als mijn ouders al een paar jaar zijn gescheiden , vrijwillig nog steeds een brief sturen naar de kinder rechter? en zo ja hoe kan ik dat doen en naar waar moet ik die brief sturen/

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rosan
2 maanden geleden

Lieve Romy, Bedankt voor het stellen van je vraag op het forum! Ik heb zelf ook ervaring met de kinderrechter en brieven schrijven voor rechtszaken, en weet dat het fijn kan zijn om je verhaal te kunnen delen aan een neutrale partij die alleen het beste voor jou wilt. Mijn vader en moeder hebben op een gegeven moment wat rechtszaken gehad over de omgangsregeling. Op een gegeven moment werd er aan mijn zus en ik gevraagd of wij konden aangeven wat wij het liefste wilden, maar ik vond het lastig om dit tegenover mijn ouders te moeten vertellen. Dus toen… Lees verder »

Kevin
2 maanden geleden

Hallo Romy, Welkom op het forum van Villa Pinedo! Wat dapper dat je je vraag hier durft te delen. Wil je iets meer vertellen over jouw situatie? Hoe lang je ouders gescheiden zijn en waar je nu woont, bijvoorbeeld? Dat maakt het iets makkelijker om je wat tips en adviezen te geven. Ik ben bijvoorbeeld ook benieuwd waarom je de kinderrechter een brief wil schrijven. Maak je je ergens zorgen over? Of gaat het misschien niet goed thuis? Ik kan me heel goed voorstellen dat je graag iemand hebt die naar je luistert of dat je wil meedenken in de… Lees verder »