Mette (11) in

Boos op mijn vader

Hallo ik ben Mette. Ik ben 11 jaar en ik heb 2 maanden geleden gehoord van mijn ouders dat ze gaan scheiden. En ik vind het heel moeilijk om daar mee om te gaan ,want ik zie nu gewoon nog voor me dat ze samen zijn en dit was voor mijn moeder ook heel moeilijk want mijn vader is 2 keer vreemdgegaan en daar kan ik gewoon niet goed mee om gaan en ik ben heel boos op mijn vader , maar ik durf dat niet te tonen naar hem .Wat moet ik hier mee doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
18 dagen geleden

Hoi Mette, bedankt dat je je verhaal wil delen hier bij Villa Pinedo. Erg dapper! Ik heb ongeveer zo’n zelfde situatie meegemaakt. Mijn ouders gingen scheiden omdat mijn moeder verliefd geworden was op een andere man. Ik was hier ook erg boos over en heb daarom ook langere tijd maar weinig contact gehad met mijn moeder. Wat mij erg geholpen heeft, was het praten erover. Ik had een aantal goede vriendinnen bij wie ik mijn verhaal kwijt kon en dat kan al erg opluchten. Misschien heb jij ook een goede vriend/vriendin bij wie je je boosheid en frustratie kan uitten… Lees verder »

Suzanne
18 dagen geleden

Hee Mette! Wat goed dat je het forum hebt gevonden 🙂 Allereerst wil ik even zeggen dat ik het echt vervelend voor je vind dat je ouders uit elkaar gaan. Mijn ouders zijn namelijk gescheiden toen ik 8 was dus ik weet hoe vervelend het voor je kan zijn. Weet dat je niet de enige bent in deze situatie en dat het helemaal niet gek is dat je het moeilijk vindt om daar mee om te gaan. Ik herken mezelf wel in jouw situatie. Mijn vader is namelijk ook vreemdgegaan en daardoor is hij gescheiden van mijn stiefmoeder. Ik had… Lees verder »

Kaylee
18 dagen geleden

Hoi Mette, Wat super stoer dat je dit durft te delen met ons op het forum. Maar wat super vervelend om te horen dat je ouders uit elkaar zijn gegaan en dat je nu zo boos bent op je vader. Ik herken mijzelf heel erg in jouw verhaal. Mijn ouders zijn ook gescheiden doordat mijn vader vreemdgegaan was. Ik vond dit ontzettend moeilijk. Ik was boos op mijn vader omdat hij degene was die ervoor gezorgd had dat mijn ouders uit elkaar gingen. Ik heb dit op advies van een juf opgeschreven in een brief. Ik vond dit ontzettend spannend.… Lees verder »