soffie (14) in

Boos om mijn keuze

mijn ouders laaten mij kiezen waar ik wil zijn als ik kies worden ze boos omdat ik voor de andere kies wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joëlle
30 dagen geleden

Hoi Soffie! Wat goed dat je een berichtje naar Villa Pinedo stuurt! Het is zeker moeilijk als je ouders van je verwachten dat je een keuze maakt tussen een van beide en dan vervolgens boos worden als de keuze niet op hem/haar valt. Dat gebeurt nou eenmaal als je moet kiezen. Je kunt jezelf immers niet in tweeën splitsen! Niet helemaal eerlijk naar jouw toe dat een van je ouders dan boos op je wordt. Wat doet dat met jou? Ik heb binnenkort aan beide kanten een familiefeest. Op dezelfde dag… Ergens wel knap dat ze dat gelukt is. Mijn… Lees verder »

soffie
30 dagen geleden

mijn ouders luisteren niet naar mij wat ik te zeggen heb ze worden alleen maar boos op mij ik vind het niet zo heel leuk ik word daar best wel verdrietig om
ik dacht eerst van mischien is het beter dat ze uitelkaar gaat maar het word alleen maar erger ze schreeuwen tegen elkaar en worden het niet eens over de afspraken
ik herken dat ook heel erg ik zit er midden in

Joëlle
30 dagen geleden
Reply to  soffie

Hey Soffie, Ik lees zojuist je reactie en wilde je graag nog wat zeggen. Jouw situatie is best lastig en ik kan me heel goed voorstellen dat het je verdriet doet als je ouders boos op je worden. Ook dat je ouders zelf zo n ruzie maken is niet fijn. Jij als kind zit daar tussen en daar staan ouders niet altijd bij stil. Die zien alleen hun eigen problemen en irritaties. Ik las in een andere reactie dat je schrijft dat het jouw schuld is dat je ouders uit elkaar zijn gegaan. Lieve Soffie, het is echt, maar dan… Lees verder »

Melissa
30 dagen geleden

Hey lieve Soffie, Wat fijn dat je ons hebt gevonden en dat je een berichtje plaats hier op het forum. Wat vervelend om te horen dat je ouders boos worden om de keuzes die jij maakt. Mijn ouders lieten mij ook vaak kiezen in wat ik graag wilde, dit vond ik aan de ene kant heel erg fijn, want zo kon ik kiezen bij wie ik graag wilde zijn en kiezen wat ik graag wilde, maar aan de andere kant voelde ik mij ook schuldig wanneer ik er dan voor koos om langer bij mijn moeder te blijven. Ik wilde… Lees verder »

soffie
30 dagen geleden
Reply to  Melissa

mijn ouders luisteren niet naar mij wat ik te zeggen heb ze worden alleen maar boos op mij ik vind het niet zo heel leuk ik word daar best wel verdrietig om ik dacht eerst van mischien is het beter dat ze uitelkaar gaat maar het word alleen maar erger ze schreeuwen tegen elkaar en worden het niet eens over de afspraken ik herken dat ook heel erg ik zit er midden in mijn moeder heeft een vriend ik vind dat gewoon snel het is 2 maanden uit en dan al een nieuwe vriend vind het lastig om daar mee… Lees verder »

Soffie
29 dagen geleden
Reply to  soffie

Ik heb. Mij aangemeld voor een buddy

Melissa
29 dagen geleden
Reply to  Soffie

Wat fijn dat je je hebt aangemeld voor een Buddy! Zo kan je met iemand in de chat praten en je hart luchten 🙂

Melissa
29 dagen geleden
Reply to  soffie

Hey Soffie, Wat fijn dat je nog een reactie terug hebt geschreven! Zo ontzettend vervelend om te horen dat je zo verdrietig wordt van de scheiding van je ouders en de dingen die daar bij komen kijken. Ik weet nog dat ik het ook heel erg lastig vond, verdrietig was en het idee had dat ik in het midden stond. Vervelend dat je ouders boos op je worden wanneer je met hen wilt praten. Misschien is het een idee om de open brief van Villa Pinedo ‘aan alle gescheiden ouders’ aan je ouders te geven of die op de tafel… Lees verder »