Meisje (13) in

Bonusvader praat minachtend over vader

Mijn bonusvader praat minachtend over mijn vader.
Zo zegt hij vaak dat hij veel meer verdient en veel sterker is.
Hij weet dat ik dat niet leuk vind, maar blijft t soms zeggen.
Hij vindt zichzelf soms beter dan de rest.

Mijn vader weet dat hij zo over hem praat en vindt daarom mijn stiefvader erg kinderachtig en respectloos is.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
1 maand geleden

Hey! Wat knap dat je deze vraag op het forum durft te stellen! Ik herken jouw situatie heel erg goed zoals je ‘m beschrijft. Ik heb namelijk hetzelfde met mijn stiefmoeder die soms slecht praat over mijn moeder. Vroeger vond ik dit nooit leuk en verzweeg ik het ook voor mijn moeder, maar later begon ik er steeds bozer om te worden en heb ik het met de tijd aan m’n moeder verteld, die dit natuurlijk helemaal niet leuk vond. Ik heb dit een tijdje terug — toen ik het helemaal zat was — aangekaart bij m’n stiefmoeder dat ik… Lees verder »

Isa
Isa
1 maand geleden

Hoi Meisje, wat goed dat jij je verhaal hier deelt. Wat vervelend om te horen zeg! Mijn vader praatte ook soms negatief over mijn stief familie, zelf werd ik daar erg verdrietig van. Ik vind het knap van je dat je tegen je papa verteld hebt dat je het niet leuk vindt als hij dit doet. Hoe reageerde je papa hierop?
Zelf vond ik dit heel erg lastig namelijk, wat mij hielp is in het moment zelf te zeggen, dat ik dit niet fijn vond zodat papa precies wist wanneer hij dit deed.