Lisa (24) in

Boekentip voor (jong)volwassenen waarvan de ouders uit elkaar gaan

Hoi!

Kent er iemand een goed boek met als doelgroep (jong)volwassenen waarvan de ouders uit elkaar gaan? Tot nu toe lukt het mij alleen boeken te vinden voor kinderen/tieners of voor volwassenen waarvan de ouders uit elkaar zijn gegaan als kind. Ik ben op zoek naar informatie waardoor ik mijn gevoel beter kan begrijpen, en merk dat die boeken steeds net de plank misslaan omdat het over een ander soort situatie gaat. Alle tips welkom, Engelstalig ook okee 🙂

Dank!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi
12 dagen geleden

Hey Lisa, wat goed dat je deze vraag stelt op het forum. Ik denk dat veel mensen hier veel baat bij kunnen hebben. Zelf heb ik niet zo 123 een kant en klaar boek wat je zou kunnen lezen, maar ik heb misschien wel een tip voor je. Als je namelijk naar de bibliotheek gaat (mocht je hier lid van zijn) kan je in de computer veel thema’s opzoeken. Zo ook het thema scheiden bijvoorbeeld. Op die manier kan je in de bibliotheek gaan naar de plank waar deze boeken staan en bekijken wat jou fijn zou lijken. Mocht je… Lees verder »

Dagmar
21 dagen geleden

Hey Lisa! Wat fijn dat je deze vraag stelt op het forum, zelf ben ik ook benieuwd of anderen goede boekentips hebben voor jongvolwassenen. Zelf heb ik wel een aantal fijne podcast tips en kijk tips voor je, misschien vind je dat ook fijn? Hieronder deel ik graag een aantal tips: De WDO podcast (afl. 5 gescheiden ouders) https://open.spotify.com/episode/2mZuibrZ8a8zTOJ0gHhJcz?si=b41bf367caf74510&nd=1&dlsi=18af259c2d544b8d Kind & Scheiding (afl. 17 jongvolwassene van Villa Pinedo vertellen) https://open.spotify.com/episode/4gYXSHcSQajJG5yTUwFPwG?si=2tUWWLuFQd-zAXRB1SVxOQ&nd=1&dlsi=8f862c1ba8184682 2doc serie ”mijn ouders zijn gescheiden” https://www.2doc.nl/documentaires/2021/11/mijn-ouders-zijn-gescheiden.html Ik hoop dat je hier iets aan hebt! En op de site van Villa Pinedo staan ook een aantal blogs die je kan… Lees verder »