Maaike (17) in

Blijft dit zo?

Ik wist al 1,5 jaar dat papa en mama gaan scheiden. Dat kon niet omdat papa geen werk heeft . Nu is er een rechtszaak geweest en die heeft bepaald dat ze moeten afwisselen. Papa en mama zijn sinds 1 dag uit elkaar en wisselen nu af dat ze de helft van de week thuis zijn en de andere helft in het oude huis van mijn opa in Den Bosch . Ik moet hier heel erg aan wennen en pieker nu best veel . Ik voel me ook gestresst . Is dit vooral in het begin dat ze uit elkaar zijn of blijft dit altijd zo?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
26 dagen geleden

Lieve Maaike, Wat fijn dat je je weg naar het forum hebt gevonden en deze vraagt hier stelt, want ik weet zeker dat heel veel andere zich dit afvragen. Ik vind het vervelend om te horen dat je best veel piekert en gestresst bent door de situatie waar je nu in zit. Ik had hier vroeger ook heel erg last van en dan sliep ik ook best slecht, waardoor ik overdag niet veel energie had. Misschien dat jij dit ook herkent? Ik wil je even laten weten vanuit mijn ervaring dat dit gevoel niet voor altijd blijft. Tuurlijk zullen je… Lees verder »

Liselot
29 dagen geleden

Hey Maaike, wat vervelend om te horen dat je je vaak gestrest voelt en veel piekert. Ik ben ook echt een piekeraar en kan dan vaak niet slapen. Ik herken de situatie die je beschrijft heel erg. Mijn ouders zijn al een jaar uitelkaar en wisselen elkaar ook om de week af, ik blijf dus de hele tijd in ons oude huis. Ik vond het heel gek en ook wel stom dat ik nu elke week met een andere ouder samenwoonde, omdat ik gewend was om altijd met z’n alle te zijn. Bij mij begon dit na een tijdje wel… Lees verder »

Jesse
29 dagen geleden

Hoi Maaike, allereerst vind ik het al super goed van je dat je jouw vraag durft te stellen en ons forum gevonden hebt! Ik kan me goed voorstellen dat je met een aantal vragen zit. Mijn ouders zijn al gescheiden sinds ik 7 jaar oud ben. In het begin was mijn vader vaak afwezig en was hij er alleen soms overdag, tot het punt dat hij ging samen wonen bij zijn nieuwe vriendin. Dit was voor mij ook een lastige situatie, omdat ik als kind niet goed wist waar ik aan toe was en niet wist wat nog ging komen.… Lees verder »