Anoniem (12 jaar) in

Blijf praten

Beste gescheiden ouders,
Ookal haat je de ander of wat er ook aan de hand is blijf met elkaar praten! Mijn ouders doen dat niet, hoe ze hun best ook doen. Voor mij en mijn zusje is het super moeilijk om te zien hoe ze tegen elkaar doen. Blijf praten als het over jullie kinderen gaat.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
evi
evi
5 jaren geleden

Hoi anoniem,

Ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Ouders moeten hun best blijven doen om op een goede manier met elkaar om te gaan.
Mijn ouders praten ook niet met elkaar, willen zelfs niet met elkaar in een ruimte zijn. Heel vervelend…. Dus ik snap wel hoe jij en je zusje jullie voelen.

Bedankt voor je tip voor alle gescheiden ouders!

Yannick
Yannick
5 jaren geleden

Hoi:) Bedankt voor je oprechte berichtje. Zoiets komt recht uit het hart, en weet je: je hebt helemaal gelijk! Ouders moeten blijven praten. Ook al kan het niet op een fijne, positieve manier, praten is zeer belangrijk. Overal waar mensen niet meer normaal met elkaar praten, ontstaan ruzies. Mensen schreeuwen naar elkaar, en proberen alleen maar hun gelijk te halen. Dat is nooit goed. Helaas gaat het ook zo bij ouders die op een vervelende manier zijn gescheiden of gaan scheiden. En juist daarom is het zo geweldig om te lezen dat kinderen zoals jij een oproep doen:) Wij, jongeren… Lees verder »