sienna (12) in

Bij wie wil ik wonen?

Help!!!
ik zit in een niet zo leuke sitiuatie.
ik ben 12 en ga naar de brugklas.
maar ik weet niet bij wie bij papa of mama.
en zit tussen mijn vader en moeder 84,69 km!!
dus ik kan niet zo ff heen en weer.
bij mijn vader heb ik het wel veel leuker.
maar ik wil me moeder en vader niet verdrietig maken.
wat moet ik nu!??!?!?
pls geef tips
voor de mensen die tips geven:
<3

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
28 dagen geleden

Hoi lieve Sienna,  Wat goed dat je om hulp vraagt! Dit lijkt me een ontzettend moeilijke beslissing! Naar de middelbare school gaan is al spannend, maar als je dan ook nog moet kiezen in welke plaats en bij elke ouder je dat wil, dat is helemaal moeilijk! Ik vind het heel lief dat je je ouders niet verdrietig wil maken en dat snap ik ook helemaal, maar jij bent ook belangrijk, vergeet dat niet! Ik heb zelf geen ervaring met ouders die zo ver uit elkaar wonen, maar ik kan je misschien wel wat tips geven om zulke moeilijke keuzes… Lees verder »

Liselot
29 dagen geleden

Hou Sienna, dat is inderdaad niet zo’n leuke situatie waar je inzit en ik snap dat je het lastig vindt. Mijn ouders wonen erg dichtbij elkaar dat maakt het voor mij een stuk makkelijker om ze beide vaak te zien. Toch ben ik vaker bij mijn moeder. Ik hou van ze allebei even veel en zij van mij. Maar wat jij ook schreef in je berichtje heb ik het bij ene ouder toch leuker. In het begin durfde ik dit niet tegen mijn vader te vertellen dat ik liever bij mijn moeder woonde, want natuurlijk wil je hem geen verdriet… Lees verder »

Amber
29 dagen geleden

Hey Sienna! Wauw, de brugklas! Spannend moment en vooral als je ouders zo ver uit elkaar wonen en je deze keuze moet maken. Dat lijkt me inderdaad erg lastig. Mijn ouders woonde 5 minuten van elkaar vandaan, dus ik heb geen ervaring daarmee. Wel weet ik nog dat mijn ouders en ik om de tafel gingen om nog even goed te kijken naar de nieuwe omgangsregeling. Want het leven veranderd natuurlijk wel als je naar de middelbare school gaat! Ik vond het toen ook lastig om mijn vader niet teleur te stellen, omdat ik eigenlijk heel graag vaker bij mijn… Lees verder »

roos
29 dagen geleden

moeilijke keuze ik zou maar diekm af leggen. groetjes roos