'rosa' (11 jaar) in

Bij wie?

‘ik snap er niks van.. soms zijn er ouders die de kinderen maar laten met de schijding…die niks kunnen dan depri zijn enz….. bij mij…. ben ik depri wat moet ik doen??? ik voel me rot ben vaak ziek moe en…… het laatste wil ik kwijt bij iemand die ik kan vertrouwen….. maar wie??’

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
anoniem
5 jaren geleden

hey,
heel naar dat het zo moet gaan, ik zou kijken of er om je heen naast familie of ouders mensen zijn die jij vertrouwt. met die personen zou je het er over kunnen hebben. ik snap dat dit heel moeilijk is, want je gaat niet zomaar naar iemand toe en vertelt je verhaal. als je de juiste persoon hebt gevonden (vriend, vriendin bijvoorbeeld) zou ik rustig beginnen met over je thuissituatie te vertellen en hoe je je daarbij voelt. zo kan je langzaam aan je verhaal kwijt zonder dat het als een klap aankomt bij diegene.

succes

Femke
Femke
5 jaren geleden

Hoi Rosa, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je je zo rot voelt :(. Ik kan me goed voorstellen hoe je je voelt, dat je steeds ziek en moe bent. Je vraagt je af bij wie je je verhaal kwijt zou kunnen. Daarom vind ik het al heel fijn dat je hier terecht bent gekomen, want je zou hier altijd je verhaal kunnen vertellen! Maar ik kan me ook bedenken dat het natuurlijk ook wel fijn is om bij iemand in je omgeving je verhaal kwijt te kunnen. Klopt het dat ik uit je bericht kan… Lees verder »