Anoniem (13 jaar) in

Bij vader wonen

Hoi allemaal.
Dit is mijn verhaal. Ik mail woon nij mijn moeder en wil bij mijn vader wonen.
Ik wil dit omdat ik een stiefvader heb en die maakte misbruik van mij en me zusjes. Daarmee bedoel ik dat hij aam ons heeft gezeten. Maar ik mag niet van mijn moeder bij mijn vader wonen want ze is bang dat ik haar niet meer zie. Weet iemand wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Feline
Feline
5 jaren geleden

Lieve Anoniem, Zoals Bob al zegt in zijn berichtje, wat ben jij een dappere meid. Het is heel knap dat je de eerste stap durft te zetten om over het misbruik te praten via dit forum. Ik begrijp dat dit namelijk erg lastig is. Ik heb seksueel misruik vroeger toen ik heel jong was meegemaakt en heb er nooit over durven praten later, omdat ik mij schaamde en niemand pijn wilde doen. Maar het is echt een opluchting om erover te praten, hoe moeilijk dit ook is. En in jou geval ook zo belangrijk om te zorgen dat er een… Lees verder »

Bob
Bob
5 jaren geleden

Dag Anoniem, Ik je zeggen dat ik je een heel dapper meisje vind. Niet veel mensen durven te zeggen dat ze misbruikt zijn. Dat je het op zo’n jonge leeftijd durft te zeggen vraagt heel veel moed. Je bent een speciaal meisje om het op het forum te zetten. Dat je niet bij je moeder wilt wonen is heel begrijpelijk. Wat je stiefvader doet mag echt niet. Het is niet alleen schadelijk voor jou en je zusjes, maar het is ook zeer strafbaar. Ik kan me niet eens beginnen voor te stellen hoe dat voor jou en je zusjes was.… Lees verder »

Evi
Evi
5 jaren geleden

Hoi Anoniem, Ik vind het heel erg voor je dat je stiefvader misbruik heeft gemaakt van jou en je zusjes. Dit is absoluut niet oke. Je lichaam is van jouw en daar mag niemand aan zitten! Ik snap goed dat je liever bij je vader zou willen wonen na dit met je stiefvader te hebben meegemaakt. Het laatste wat je wilt is nu elke dag met hem geconfronteerd te worden. Ik snap ook dat je moeder bang is om je nooit meer te zien. Jij bent haar dochter en ze houdt van jou. Misschien zou het helpen als je zou… Lees verder »