Julia (16) in

Bij moeder wonen

Mijn ouders zijn nu ongeveer 2 jaar geleden gescheiden. Ik heb veel ruzie met mijn vader en heb het gevoel dat hij liever naar zijn nieuwe vriendin gaat dan voor zijn dochters zorgt. Ik zou daarom graag bij mijn moeder willen wonen teminste voor een tijdje. Maar ik vindt het heel moeilijk om die keuze te maken omdat ik mijn zus dan achter, en ik voel me schuldig voor mijn vader. Maar ik voel me niet gelukkig bij mijn vader en ik wil gewoon daar niet meer wonen. Weet iemand of ik de recht heb om die keuze te maken, of of dit wel handig is..? Alvast bedankt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
1 jaar geleden

Lieve Julia, Wat vervelend dat je zoveel ruzie hebt met je vader. Ook vind ik het naar voor je dat je het idee hebt dat hij liever naar zijn vriendin gaat dan dat hij voor jou en je zus zorgt. Ik ken dit gevoel wel. Ik voelde mij enorm vervangen toen mijn vader een nieuwe vriendin had en werd daar jaloers op. In plaats van dat ik dit uitsprak, ging onaardiger tegen hem doen om aandacht te vragen. Hier kregen wij vervolgens ruzie, dit was het laatste wat ik echt wilde. Heb je weleens uitgesproken naar je vader dat je… Lees verder »

Myrthe
1 jaar geleden

Lieve Julia, Wat vervelend om te horen dat je veel ruzie hebt met je vader en je nu voor een lastige beslissing staat. Wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden en je vraag durft te stellen! Ik herken het gevoel dat je vader veel tijd besteed aan zijn nieuwe vriendin. Ook mijn vader kreeg na de scheiding een nieuwe vriendin en voor een lange periode had hij alleen maar oog voor haar. Alhoewel ik nog heel jong was toen dit gebeurde heb ik wel eerlijk tegen hem gezegd dat ik meer tijd met hem wilde doorbrengen. Ben jij het… Lees verder »