DJ Kampstra (15) in

Bezoek regeling

Hoi
Ik heb een vraag ik wil graag de bezoek regeling veranderen van 3 weekenden naar me vader en 1 weekend in de maand naar me moeder naar ieder 2 weekenden in de maand

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Belle
7 maanden geleden

Hey lieve DJ Kampstra, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en je jouw vraag over de bezoekregeling hier hebt gesteld. Ik begrijp dat je evenveel bij je vader wilt zijn als bij je moeder. Bij mij was het vroeger ook zo geregeld dat ik 1 x in de 2 weken in het weekend naar mijn vader ging. Ik vond het heel fijn om mijn vader 1 x in de 2 weken in het weekend te zien. Ik begrijp dat jij dat ook fijn zou vinden maar dat je je afvraagt hoe je dit aan kunt pakken. Toen ik… Lees verder »

Samantha
7 maanden geleden

Hoi DJ Kampstra, Goed dat je ons forum hebt gevonden en hier om advies vraagt zeg! Je geeft aan dat je de omgangsregeling graag wilt veranderen. Heb je het hier al eens met je ouders over gehad? Toen ik net zo oud was als jij nu ongeveer, had ik een soort van hetzelfde probleem als jij. Ik ging altijd om het weekend naar mijn vader, maar doordat ik steeds meer met vrienden ging doen in het weekend, en ging werken in het weekend, was dit voor mij steeds minder handig. Ik wilde toen dus eigenlijk graag minder naar mijn vader,… Lees verder »