Ann (14 jaar) in

betrokken zijn

Heeey peoples,
Ik heb een probleem…
Mijn vader doet al ongeveer 3 jaar superraar.
Hij accepteert niet dat ik soms dingen in mijn eigen woonplaats heb, want hij woont een uur ver weg..
Maargoed, daar gaat het niet om.
Mijn vader heeft mijn moeder een supergemene email gestuurd, omdat mijn moeder geen weekend wil ruilen. (Omdat het niet kan, en hij wil het omdat HIJ een weekend weg gaat.) Met echt hele gemene dingen!! Kan serieus echt niet…. Maar ik weet niet zo goed wat ik moet doen.. Ik wil wel betrokken worden hierbij, maar ik vind het wel supervervelend. Mijn moeder was echt overstuur, maar hij blijft toch wel mijn vader…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
5 jaren geleden

Beste Ann, Bedankt voor jouw berichtje op ons forum. Wat lastig voor jou dat het ruilen niet helemaal vlekkeloos verloopt. Zelf ken ik het ook wel, maar dan net iets anders. Dat ruilen is af en toe best wel lastig, dan wil de ene ouder weer ruilen terwijl de andere dan niet kan ruilen. Ik vind het erg vervelend voor jou dat jouw vader zo’n gemene mail naar jouw moeder heeft gestuurd. Als ik mij in jouw situatie verplaats, zou ik waarschijnlijk het volgende doen: Ik zou tegen mijn vader zeggen dat ik het vervelend vind dat hij een gemene… Lees verder »

Yannick
Yannick
5 jaren geleden

Beste Ann, Wat vervelend voor je.. het is heel herkenbaar wat je zegt. Mijn ouders waren en zijn nog steeds niet altijd even positief over elkaar. Het gaat al veel beter, maar het is dan ook al weer bijna vijf jaar geleden dat ze gescheiden zijn. De harde waarheid is vaak dat ouders elkaar inderdaad bellen en ruzie krijgen of via de mail vervelende dingen zeggen. Dat is heel naar voor kinderen, want die krijgen alles in huis mee! Ze horen, zien en voelen alles. Jij ook. Maar soms vindt één van de ouders het toch nodig om zulke akelige… Lees verder »

Nina
Nina
5 jaren geleden

Hi Ann, Dankjewel voor je berichtje op ons forum! Wat een rottige situatie waar je in zit zeg.. Ik kan mezelf denk ik wel voorstellen hoe je je voelt. Ik heb helaas ook een vader die negatief praat over mijn moeder. En ondanks dat je er eigenlijk niet tussen wilt staan, gebeurt dat als kind van gescheiden ouders op die manier toch. Op het moment dat mijn vader negatief praat over mijn moeder dan negeer ik dat. Ik vind het verschrikkelijk om dat aan te horen en tegelijkertijd vind ik het enorm lastig om er iets van te zeggen omdat… Lees verder »