Simmer (11) in

Betere band met moeder

Mijn ouders zijn nu a drie jar gescheiden en ik woon nu om en om elke week bij m’n vader en dan bij m’n moeder maar het ding is mijn vader was vroeger nooit thuis en altijd weg dus ik heb een veel beteren band met mijn moeder dus ik zou graag veranderen dat we alsnog gwn week op week af doen maar dat ik zelf kan kiezen wanneer ik waar naartoe kan maar dat kan ik dus niet door de Nederlandse rechten voor kinderen en het voelt alsof mijn vader m’n leven wil besturen want hij rijd voor een of anderen reden elke dag langs mijn moeders huis om te checken dat m’n fiets op het slot op slot zit of niet etc dus dat soort spul en ik ben gwn zo geïrriteerd met het nu gaat maar ik vind zelf niet dat het zo verder door kan gaan maar van de wed moet ik 16 zijn om het zelf te mogen kiezen en op m’n 14de dan moeten mijn ouders pas naar me luisteren en dat gaat mijn vader als nog niet doen maar ik ga niet nog een 5jaar wachten totdat ik zelf iets kan maar ik zou graag wat antwoorden willen van iemand die iets zoals dit al een keer eerder ook mee heeft gemaakt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maina
9 maanden geleden

Hoi Simmer! Wat goed dat je jouw vraag hier durft te stellen! Het lijkt me een vervelende situatie waar je in zit als ik lees wat je hebt geschreven. Ik herken jouw gevoel dat je het jammer vindt niet zelf te mogen kiezen bij welke ouder je bent en wanneer. Dat vond ik zelf super irritant! Vaak ging ik dan in mijn situatie met enige tegenzin naar mijn vader. In de periode dat dit zo was heb ik dit aan mijn moeder verteld, omdat ik met haar makkelijker kon praten dan mijn vader. Ik heb haar kunnen vertellen welke dingen… Lees verder »

Amanda
9 maanden geleden

Hey Simmer! Wat heb je goed omschreven wat je lastig vindt bij de omgangsregeling (hoe vaak je bij welke ouder bent). En wat kan het oneerlijk voelen dat het om jou draait, maar je eigenlijk voor je gevoel nog niets te zeggen hebt.. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik heel jong was, maar ik vond het ook altijd erg moeilijk hoe het was geregeld. De band met mijn vader was ook niet zo goed, en ik voelde mij vaak onbegrepen door hem. Ik kon niet bespreken wat ik zelf graag zou willen, want dan werd hij boos. Dat vond ik… Lees verder »