Joel (11) in

Bespreken met vader

Hoe kan ik het makkelijkst tegen mijn vader vertellen dat ik niet meer naar hem toe wil gaan? Ik vind het moeilijk om dat te bespreken met hem.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
1 maand geleden

Hoi lieve Joel, Dankjewel voor jouw berichtje en wat fijn dat jij Villa Pinedo hebt gevonden. Ik vind het heel dapper dat jij jouw vraag stelt op het forum! Je geeft aan dat je tegen je vader wil vertellen dat je niet meer naar hem toe wil gaan, ik kan me heel goed voorstellen dat dit een hele moeilijke beslissing is! Omdat ik mezelf heel goed herken in jouw berichtje wil ik graag mijn eigen ervaring met jou delen om jou hiermee hopelijk wat tips te geven. Zelf was ik ook ongeveer 11 jaar toen ik niet meer naar mijn… Lees verder »

Julie
1 maand geleden

Hey Joel! Goed dat je naar het forum van Vila Pinedo bent gekomen. Wat vervelend dat je niet meer naar je vader wilt. Wil je niet meer bij hem wonen of wil je hem helemaal niet meer zien? En wat is daar de reden van? Ik weet nog dat toen mijn ouders gingen scheiden ik ook niet naar mijn vader wilde omdat zijn nieuwe liefde er altijd was en dat vond ik niet zo prettig. Je kunt het beste gewoon vertellen hoe je je voelt zodat er geen misverstanden ontstaan. Als je het moeilijk vindt om tegen je vader te… Lees verder »