Anoniem (15) in

Bemoeienis

Hey, me ouders zijn nu ongeveer een half jaar geleden gescheiden. Nu heeft me vader een nieuwe vriendin sinds een paar maand. Zij bemoeit zich de hele tijd met me waardoor ik de hele tijd ruzie krijg met haar en daardoor ook weer met me vader. Dus ik vind het ook steeds minder fijn om bij me vader te komen want zij is er altijd. Zodra ik het met me moeder erover wilt hebben kapt ze me af want zij wil niks van me vader weten meer. Me vader die zegt tegen me dat ik aan haar moet wennen en haar een kans moet geven. Ik heb gewoon het gevoel alsof het door mij komt dit alles en wil gewoon dat het weer was zoals vroeger toen alles nog goed en gezellig was.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AmélieEvelien Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Amélie

Lieve Anoniem, Wat goed van je dat je hier met je verhaal komt! Ik herken me heel erg in jouw situatie en ik snap helemaal hoe jij je voelt, daar ben je niet alleen in! Toen mijn ouders gescheiden waren had mijn vader ook al snel een nieuwe vriendin. Ik was eigenlijk nog niet klaar voor een nieuwe stiefmoeder en ik had er veel moeite mee. Net als jij had ik er ook veel moeite mee dat ze mij steeds corrigeerde en zich met de opvoeding bemoeide. Mijn vader vond dat allemaal heel normaal maar ik vond het niet fijn.… Lees verder »

Evelien

Hoihoi! Wat goed dat jij het forum hebt gevonden en je verhaal hebt gedeeld! Ik kan me voorstellen dat jij je soms erg vervelend voelt. Toen mijn ouders gescheiden waren, had mijn vader ook een nieuwe vriendin die zich overal mee bemoeide. Gek werd ik er soms van! Ik was soms ook verdrietig, omdat er vaak ruzie was. Met mijn moeder kon ik er ook niet over praten, dus praatte ik vaak met mijn zus. Heb jij nog iemand anders met wie je erover kunt praten? Je kunt ook deze tips gebruiken om wel met jouw moeder te praten! De… Lees verder »