Anoniem (9) in

Beloftes

Hoi ik heb soms dat mijn moeder iets beloofd en dat ik het dan toch niet mag van mijn bonus vader en dat vind ik heel irritant. Groetjes van anoniem.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Gwyneth
23 dagen geleden

Hi Anoniem! Wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden om je vraag te stellen. Ik heb ook vaak genoeg gehad dat er uiteindelijk iets niet mocht omdat mijn bonusmoeder dat geen goed idee vond. Dat kan erg frustrerend zijn, vooral ook misschien omdat het niet jouw ‘echte’ ouder is. Wat mij altijd heeft geholpen is erover praten. Dan begrijp je misschien waarom iets niet mag. Ook is het helemaal oké als je het irritant vindt. Dan helpt het misschien juist om gewoon iets leuks te gaan doen. Met vrienden of vriendinnen, of gewoon alleen op je… Lees verder »

Julia
1 maand geleden

Hoi Anoniem, Wat goed dat je je verhaal deelt op het forum! Ik kan me voorstellen dat het vervelend is als je moeder iets heeft beloofd en dit niet gebeurt als je bonus vader dit niet goed vindt. Ik heb ook zoiets meegemaakt: ik wilde graag zelf eten maken en van mijn moeder mocht dat, maar mijn bonus vader vond dat te gevaarlijk en dus ging het niet door. Ik had me er op verheugd en was dus ook teleurgesteld. Dat kan moeilijk zijn. Ik vond het dan fijn om met mijn moeder te praten en te vertellen wat ik… Lees verder »

Noza
1 maand geleden

Hoi Anoniem, Dankjewel voor het delen van je gevoelens. Ik snap heel goed hoe vervelend het kan zijn als je moeder iets belooft en het dan toch niet mag van je bonusvader. Dat soort situaties kunnen verwarrend en teleurstellend zijn, en ik begrijp dat je daar last van hebt. Ik herken dat gevoel, omdat ik zelf ook een soortgelijke situatie heb meegemaakt. Mijn stiefvader was eigenlijk ook een soort “bonusvader” voor mij. Soms waren er momenten waarop dingen anders gingen dan ik had verwacht of gehoopt. Dat kon ook best moeilijk zijn. Wat ik heb geleerd, is dat praten vaak… Lees verder »