Anoniem (11) in

Behoefte aan contact

hey! Ik had een vraag aan jullie, want mijn ouders zijn zo al 9 jaar gescheiden. En we komen weer in een situatie tussen mijn broer en mijn vader. Ik word er veel ingetrokken en moet telkens mijn mening geven. Ik wil gewoon even vrij zijn!

Ik heb behoefte om met iemand te praten of iemand een vertrouwde knuffel te geven! Is dat misschien mogelijk? woont er iemand in Groningen die wel met mij een gesprek aan wilt gaan??
Even over mij:
Ik ben heel onzeker
laat me snel irriteren
ben aardig
vind moeilijk om met mensen over mijn gevoelens te praten!

wil iemand mij helpen
ik wil iemand die ik kan vertrouwen van een paar jaar ouder!
een terapeut gaat hem niet worden na 7 keer! 🙁

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LotteAnique(null) Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lotte

Hoi lieve Anoniem, Bedankt voor je berichtje. Super fijn en knap dat je je verhaal met ons deelt. Wat naar dat je steeds zo betrokken wordt bij de situatie met je vader en broer en je steeds je mening moet geven terwijl je dat helemaal niet wilt. Super logisch ook dat je dat niet wilt, het is helemaal niet leuk om je daar mee bezig te moeten houden! Je schrijft dat je gewoon vrij wilt zijn en dat klinkt super herkenbaar. Zelf werd ik vroeger ook regelmatig betrokken bij dingen waar ik helemaal niet betrokken wilde worden. Bijvoorbeeld zelf regelen… Lees verder »

Anique

Lieve Anoniem, Dankjewel voor je berichtje, ik vind het heel dapper dat je dit hier zo open durft te vragen! Je zegt dat je graag met iemand wil praten. Heb je wel eens van het buddy programma van Villa Pinedo gehoord? Een buddy is namelijk iemand die ook gescheiden ouders heeft, een paar jaar ouder is dan jij en je tips en advies kan geven over situaties zoals bijvoorbeeld met je vader en broer. Je hoeft niet per se over de scheiding te praten met een buddy, je kan ook gewoon over je hobby’s praten of andere dingen die je… Lees verder »

Anoniem
Anoniem

Hoi,
ik snap je heel goed.. soms heb je even tijd voor jezelf nodig en niet iedereen begrijpt dat. ja mag me altijd sturen of als je er even over wil praten zal ik je helpen. groetjes