Rosa (16) in

Bedankt Villa Pinedo

Hoi iedereen!
Ik heb helemaal geen vraag, maar ik wil wel graag wat zeggen. Ik voelde mij aan het begin van dit jaar mentaal erg slecht en toen ontdekte ik op internet Villa Pinedo! Sinds dat moment gaat het veel beter met mij en kan ik de vechtscheiding van mijn ouders eindelijk verwerken, na ook goed contact te hebben met een buddy. Dus ik wil jullie heel erg bedanken en ik vind het echt een enorm mooie organisatie!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
1 maand geleden

hii Rosa,

Wat een lief berichtje over de organisatie! Ik ben blij dat wij/ je buddy je goed hebben kunnen helpen!
Maar ik vind het ook erg om te horen, dat je in zon vervelende scheiding zit. Als je over een tijdje het toch weer vervelend vind twijfel dan niet om weer een berichtje te sturen.
Ik had namelijk pas veel later last van de scheiding van mijn ouders…

Ik hoop natuurlijk dat dit voor jouw niet zo is!

Groetjes,

Lotte

Nicole
1 maand geleden

Heee hallo lieve Rosa, Wat óntzettend lief is jouw berichtje, ik vind het heel erg leuk en fijn om terug te horen dat jij je beter voelt nu. Weet je wat toevallig is? Als buddy bij Villa Pinedo voel ook ik mij beter als je dat vergelijkt met 3 jaar geleden, toen ik begon. Ik heb geleerd dat gevoelens er mogen zijn, dat het écht oké is dat ik me voel zoals ik me voel, tof is dat hè?! Als jij over een paar jaartjes wat ouder bent kun je misschien ook wel een buddy worden, maar geniet nu eerst… Lees verder »

Nicky
1 maand geleden

Hi lieve Rosa,

Wat super om te horen dat het goed met je gaat en je door het ontdekken van Villa Pinedo de vechtscheiding hebt kunnen verwerken! Ik wil jou bedanken voor je lieve berichtje en ik weet zeker dat ik voor vele andere hier spreek.

Ik wens je heel veel plezier met je Buddy en wie weet help jij in de toekomst ook wel kinderen door jouw verhaal te delen! Een hele fijne dag toegewenst & je weet ons altijd te vinden.

Liefs Nicky