Skip to content
Beertje (13 jaar) in

Bang voor zijn reactie

Heei iedereen!
ik heb heel erg last van mijn stiefmoeder, ze bemoeit zich overall mee en denkt dat zij mijn moeder is! ik durf ook niet te zeggen tegen mijn vader dat ik haar (stom) vind…. ik ben namelijk heel erg bang voor zijn reactie.

ik woon bij mijn beide ouders. het is best wel ingewikkeld want ik heb een nog al druk schema. 4 keer per week hockey training en dan nog een wedsrtijd. en ook nog piano en zangles…..
ik hoop dat jullie TIPS hebben!!!!!! dankjewel alvast

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AnnaJe voornaam (is niet verplicht)pharellyFrederique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anna
Anna

hoi beertje

ik durf het ook niet tegen m’n papa te zeggen dat ik m’n stiefmoeder
haat!maar ik zeg het tegen m’n mama en die troost me dan altijd.

Je voornaam (is niet verplicht)
Je voornaam (is niet verplicht)

ik vind dat je niet bang hoef te zijn voor je vaders reactie en gewoon moet zeggen wat je vind

pharelly
pharelly

hoi beertje ik heb ook een stiefmoeder maar zij is super aardig en ik heb wel een tip voor je probeer met je vader te praten als jullie alleen zijn en als dat niet lukt praat dan met een moeder of vader van je vriendin en ik begrijp je wel dat je het niet durft te vragen want dat durf ik ook niet met mijn moeder ik hoop dat mijn advies helpt veel succes

Frederique
Frederique

Hoi Beertje! Wat leuk dat je hockeyt! Heb ik ook gedaan. 4 keer in de week trainen is best veel dus volgens mij ben je ook best wel goed of niet? Piano en zangles ernaast is wel veel. Ervaar je hierdoor stress of vind je het juist wel fijn? Ik heb in het begin ook heel erg moeite gehad met de nieuwe vriendin van mijn vader, of de nieuwe vriend van mijn moeder. Ik was toen ik zo oud was als jij, echt een verschrikking voor mijn stiefmoeder. Ik heb tegen mijn moeder verteld hoe ik me voelde maar dat… Lees verder »