Rebecca (14) in

Bang voor scheiding

Mijn ouders hebben erge ruzie en momenteel meerdere keren achter elkaar. Ben erg bang dat ze scheiden en we onze 2 paarden niet meer kunnen aanhouden. Mijn 2 paarden zijn vrijwel me alles en ik kan niet stoppen met denken over deze situatie..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
19 dagen geleden

Hey Rebecca, wat vervelend dat je ouders zulke erge ruzie hebben. Ik snap goed dat je je daardoor zorgen maakt en dan denkt dat ze misschien gaan scheiden. Je begint na te denken over wat er dan allemaal zou veranderen en dan blijf je hier maar over nadenken. Het is sowieso al super goed dat je om hulp vraagt op dit forum. Toen mijn ouders gingen scheiden hielp het mij namelijk heel erg om er over te praten. Weten jouw ouders dat je bang bent dat ze gaan scheiden? Zou je daar misschien met hun over gaan praten? Misschien kunnen… Lees verder »

Noza
26 dagen geleden

Hey Rebecca, wat goed dat je je gevoel uit in dit forum! Ik snap heel goed dat je bang bent voor de scheiding. Ik vond het zelf ook heel spannend en moeilijk toen mijn moeder opeens een nieuwe relatie kreeg, vooral omdat hij en ik best wel verschillend waren, want hij is niet mijn biologische vader. Ik vroeg mij af, heb je weleens geprobeerd om aan een van je ouders te vertellen hoe je je voelt? Of als jij 1 op 1 met je moeder of vader hierover praat, hoe gaat dat dan meestal? Toen mijn moeder een nieuwe relatie… Lees verder »