Skip to content
Charlotte (jonger dan 12) in

Bang voor ruzie

Hi.

Ik ben wel blij dat mijn vader naast ons komt wonen, maar ik ben ook bang dat ze weer ruzie gaan maken. En het is nu net weer goed tussen hun.
Hebben jullie wat advies wat ik kan doen als ze weer ruzie hebben of als mijn vader of moeder een nieuwe vriendin/of vriend kijgt?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
sPhyleenDeborah Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
s
s

hey carlotte
als je vader en moeder weer ruzie gaan maken dan moet gewoon naar je kamer gaan en muziek gaan luisteren met de koptelefoon op dan haar je de ruzie niet
gr s

Phyleen
Phyleen

Hey Charlotte, Ik zou me nog maar niet druk maken om als ze weer ruzie krijgen. Geniet er maar gewoon lekker van dat het nu goed gaat! En als ze ruzie krijgen, dan is het, net als Deborah zegt, het beste om met je ouders te praten. Zo kun je ze laten weten hoe jij je voelt! Als je het fijn vindt, kun je ze ook de open brief van Villa Pinedo geven, als dat ook omschrijft hoe jij je voelt. Dat is voor veel mensen fijn geweest 🙂 https://www.villapinedo.nl//2012/09/20/open-brief-aan-alle-gescheiden-ouders/ Als ze een nieuwe vriend of vriendin krijgen is dat… Lees verder »

Deborah
Deborah

Hi Charlotte,

Lijkt me inderdaad wel spannend als je ouders naast elkaar gaan wonen terwijl ze gescheiden zijn. Misschien kan je hun vertellen dat je bang bent dat ze weer ruzie gaan maken en vragen hoe zij er mee omgaan als ze een nieuwe vriendin/vriend krijgen. Dan betrek je hun en kan je vragen of ze rekening met jouw gevoel willen houden.

Succes!
Groetjes Deborah