Lotte (13) in

Bang voor boosheid

Mijn ouders zijn nu pas 3 weken uit elkaar. Want mijn vader is anderhalf jaar vreemd gegaan. Ik ben eigenlijk wel blij dat ze uit elkaar zijn want ik had wat probleempjes met mijn vader want hij schreeuwde altijd tegen mij en als ik ruzie had met mijn zusjes was ik weer de gene die het gedan had en pakte hij mij vast bij mijn arm. Ik wil nu ook niet naar mijn vader omdat ik een beetje zijn vertrouwen kwijt ben en ik ben echt heeeel boos. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik niet meer zo boos ben en dat ik uiteindelijk gewoon naar mijn vader kan gaan zonder dat ik bang ben dat hij boos word?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Joost
4 maanden geleden

Lieve Lotte, Wat knap dat je naar ons forum bent gekomen om je vraag te stellen, heel dapper. De reden dat ik me geroepen voel om op jouw bericht te reageren is omdat ik me heel erg in jouw verhaal herken. Mijn moeder is ook vreemdgegaan en dat heb ik toen zelf met eigen ogen gezien. Dit zorgde ervoor dat ik altijd heel erg boos was op haar, en ook op haar partner. Ik moest wel altijd naar hoe toe, net zoveel als naar mijn vader. Ik kon haar hier nooit mee confronteren omdat zij nooit doorhad hoe bewust ik… Lees verder »

Nikki
4 maanden geleden

Lieve Lotte, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en dat je jouw verhaal hier hebt gedeeld. Wat je schrijft is een hele nare situatie en ik kan me voorstellen dat je hiermee zit. Je ouders zijn nu drie weken uit elkaar, dus dat is echt nog maar kort geleden! Het is echt niet gek dat je je dan nu boos voelt op je vader voelt en het gevoel hebt dat je het vertrouwen in hem kwijt bent. Het is een hele nieuwe situatie en daar komen dat soort gevoelens vaak bij kijken. Die gevoelens mogen er ook zeker… Lees verder »