Jules (15) in

Bang te vertellen tegen vader

Hoi, Jules is niet mijn echte naam. Ik ben bang als ik mijn echte naam gebruik dat ik er dan dalijk gezeik over krijg. Ik durf veel dingen niet te zeggen tegen mijn vader waardoor ik met veel gedachtes opgekropt zit. Weet iemand hoe ik dit beter kan maken of dat ik het anders kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jara
9 maanden geleden

Hoi Jules ik durf ook (bijna) niets te vertellen tegen mijn vader. ik ken het gevoel.mij helpt het(bijna)altijd ik neem het door in mijn hooft en ik bel soms met moeder en dan vertel ik het . Ik hoop dat je d’r wat aan heb liefs Jara ❤️

Zoé
9 maanden geleden

Lieve “Jules”, wat goed dat je hier verandering in wil brengen. Dat is heel moedig, zeker als het zo eng kan zijn om bepaalde dingen naar je ouder uit te spreken. Het is ook ontzettend lastig wanneer je dat niet durft bij je ouder: degene bij wie je het liefst alles verteld wat je wil en dat het veilig voelt! Ik heb het bij voorbeeld heel lang niet gedurfd om mijn moeder aan te spreken op haar gedrag wanneer ik iets niet fijn vond (ik ben nu 23). Afgelopen twee jaar heb ik dankzij professionele hulp, stap voor stap steeds… Lees verder »

Maite
9 maanden geleden

Hey (Jules)! Wat goed dat je Villa pinedo hebt gevonden en hier je vraag durft te stellen! Ik herken mezelf erg in jouw vraag. Ik durfde ook tot een aantal jaar geleden verschillende dingen niet uit te spreken naar mijn ouders. Ik heb nu al 2 jaar professionele hulp, waardoor het steeds beter lukt om dingen eerlijk tegen papa en mama te zeggen. Hou hoop! Het word echt beter❤️ Wist je dat ze op scholen ook altijd hulp hebben om te praten? Zo kan je toch op een manier je hoofd legen. Dit is erg laagdrempelig en hoeft helemaal niet… Lees verder »