mila (14) in

Bang om te kiezen

ik weet ongeveer 2 weken dat mijn ouders gaan scheiden en ik zit er nu nog niet mee en ben ook nog niet erg verdrietig, want ze wonen nu nog samen omdat ze nog naar een ander huis aan t zoeken zijn. maar ik heb echt geen idee bij wie ik wil wonen ik ben bang dat k de ander kwets en durf daarom me keuze niet te maken

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Avery
1 maand geleden

Hey, Lieve Mila, Mijn ouders zijn een paar jaar geleden uit elkaar gegaan. Ik weet hoe het voelt om te “kiezen” Maar je ouders snappen echt wel dat dat een hele lastige keuze is om te maken. Als ik jou was zou ik tegen je ouders zeggen dat je ergens met ze over wil praten, en of ze daar even tijd voor willen maken. Je kunt zeggen dat je er mee zit en dan kunnen ze je vast helpen. zelf ben ik in de week bij mijn moeder en om het weekend bij mijn vader. natuurlijk mis ik mijn vader… Lees verder »

elien
1 maand geleden

Lieve Mila Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Dat is geen leuk nieuws om te horen. Toen mijn ouders gingen scheiden heb ik elke week gewisseld maar dat bleek al snel niets voor mij te zien. Ik wou graag al mijn spullen op 1 plek en wou niet meer elke zondagavond verhuizen. Ik wou nog leuke dingen doen op zondag inplaats van verhuizen. Ik vond het toen verschikkelijk moeilijk om te kiezen want ik zie mijn ouders allebei heel graag. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om bij mijn mama te gaan wonen en regelmatig nog iets leuks… Lees verder »

Sangita
1 maand geleden

Lieve Mila, Fijn dat je ons forum gevonden hebt! Ik vind het vervelend om te lezen dat je ouders gaan scheiden. Zoals je ook al aangeeft ben je nu nog niet echt verdrietig. Ik begrijp wel dat je dit nu zo voelt aangezien het nog zo recent is en alles nog niet heel erg veranderd is. Weet wel dat het zeker niet erg is om je verdrietig of boos te voelen. Je geeft aan dat je nog niet zo goed weet bij wie je wil gaan wonen. Ik had in het begin wel een voorkeur vanwege de situatie bij ons… Lees verder »

Anouk
1 maand geleden

Hoi, Ik heb zelf nooit de keuze hoeven te maken, omdat toen mijn ouder gingen scheiden ik 1 was. Maar ik snap dat dit een hele moeilijke keuze is. Heb je alleen de keuze om bij 1 iemand te wonen? Of mag je ook bij allebei wonen? Als je bij beide mag wonen zou ik aanraden om 1 week bij de een te wonen en de week erna bij de andere ouder. Als je daarna merkt dat je het niet fijn vind bij een ouder moet je dat zeggen en duidelijk maken. Zorg ervoor dat je weet waarom je het… Lees verder »

mila
1 maand geleden
Reply to  Anouk

hey,

dankjewel voor je antwoord, ik heb inderdaad de keuze om bij beide ouders te wonen maar weet niet of ik dat wil, me vader slaat me namelijk als hij boos is en ik ben een beetje bang voor hem, maar soms is hij juist ook heel aardig voor me

Isa
Isa
1 maand geleden
Reply to  mila

Hoi mila, wat fijn dat je een beslissing hebt gemaakt! wat vervelend dat je vader je soms slaat. Dat is niet oké. Weet je moeder hiervan? Zo niet, dan zal ik haar hierover inlichten als ik jou was.

Ik wens je veel succes en geluk in de toekomst!

Groetjes Isa.