caithlin (12) in

Band opbouwen met stiefvader

hoi ik ben Caithlin ik ben 12 jaar en ik woon in *** en ik heb geen goeie band met mijn stief / bonus vader mijn bio vader is overleeden door kanker en ik wil een goeie band met mijn stief vader op bouwen maar dat lukt niet willen jullie mijn helpen ?? alvast Bedankt liefs Caithlin

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicky
2 maanden geleden

Lieve Caithlin, Dankjewel voor het stellen van je vraag en wat fijn dat je ons gevonden hebt! In je berichtje vertel je dat je geen goede band hebt met je stiefvader maar je dat wel heel graag zou willen opbouwen, alleen weet je niet zo goed hoe. Dit zet mij ook weer even aan het denken, omdat ik nooit echt de behoefte heb gehad om een goede band op te bouwen met mijn stiefvader. Maar ik zal je proberen om een aantal tips te geven, omdat ik deze band met mijn stiefmoeder wel heel erg zocht. – Je zou vanuit… Lees verder »

Kirsten
2 maanden geleden

Lieve Caithlin, Fijn dat je je vraag deelt op het forum. Dit zet mij ook weer aan het denken. Zelf heb ik minder behoefte aan een goede band met mijn stiefouders. Maar wilde wel verandering in de band met mijn vader. Ik bedoelde daarmee, dat ik hem ook 1 a 2x per maand even alleen zie of sprak. En heb dat ook tegen hem gezegd. Nu wandelen we om de week samen en bellen we 2x per week 🙂 Wat versta jij onder een goede band? Als je weet wat jij wilt van je stiefvader kan je daarnaar toe werken.… Lees verder »

Lisanne
2 maanden geleden

Is er iets dat jullie allebei leuk vinden om te doen? Ga dat dan eens met z’n tweeën doen! Ook kan het helpen te benoemen dat je het lastig vindt dat je (nog) geen goede band met hem hebt. Ik ben bijvoorbeeld spelletjes gaan doen met mijn stiefvader, wat we allebei erg leuk bleken te vinden. Ik vond het eerst lastig dat hij een rol had gekregen in mijn leven, maar kwam er toen achter dat hij erg leuk en lief is!”

kyra
2 maanden geleden

je moet vooral luister naar je gevoel en als je boos word tel dan af van 1 tot 10.
je kunt dat alleen doen als je rustig bent. tip voor als jullie vrienden zijn geworden: maak duidelijk afspraken voor jullie vriendschap en zorg ervoor dat jullie geen ruzie krijgen en mocht dat toch gebeuren zorg ervoor dat jullie het weer het kunnen goed maken. veel plezier met elkaar.