Maud (14) in

Band met stiefmoeder

hai.
mijn vader heeft nu al 4 jaar een vriendin (mijn stiefmoeder) ze wonen ook al samen en ik kan het heel goed vinden met haar kinderen. ik kan het ook goed vinden met mijn stiefmoeder maar ik kan niet goed met haar praten ben bang iets verkeerds te zeggen.. ze kan ook best snel bot reageren, ik ben nu een puber en ben heel onzeker over mezelf dit vind ik dus echt niet fijn.
we gingen in de zomervakantie op vakantie met mijn vader, stiefmoeder, en mijn stiefzus dit was heel leuk. maar ik heb tijdens deze vakantie een paar x gehuild door haar door botte reacties (ik huil best snel ook om kleine dingen) bijv toen we aan het 1000 kaarten waren legde ik een kaart van 20 punten weg en hier reageerde ze meteen op dat is een hele domme set. en ik kan tegen dat soort reacties niet goed.. toen we aan het wandelen waren zei ze ook opeens weer iets bots wat ik gewoon niet fijn vind. mijn vader weet hier niks van en dit durf ik hem ook niet te vertellen. mijn moeder weet dit wel maar ik wou het gewoon kwijt.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
7 maanden geleden

Lieve Maud, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden om je verhaal te doen! Ik vind het dapper van je dat je zo open bent en ik kan me ook wel voorstellen hoe jij je voelt. Mijn vader is gescheiden toen ik 12 was. Gauw daarna trouwde hij opnieuw met mijn stiefmoeder. Ik vond haar in het begin erg aardig, maar toen ik haar beter leerde kennen, was ze ook vaker bot tegen mij en merkte ik dat ik niet meer durfde te zeggen wat ik vond en dat ik op eieren liep thuis. Ik voelde mij vaak verdrietig… Lees verder »

Melissa
7 maanden geleden

Hii Maud, Wat goed dat je ons gevonden hebt en dat je hier je verhaalt vertelt. Je mag hier altijd dingen vertellen wanneer je iets kwijt wilt. Je vertelt dat je bang bent om iets verkeerds te zeggen tegen je stiefmoeder en dat je het niet fijn vindt wanneer zij botte opmerkingen naar jou maakt. Uit eigen ervaring weet ik dat mijn stiefvader dit ook goed kan, botte opmerkingen maken. Ik kan dit dan ook best persoonlijk op mij nemen en soms word ik er ook verdrietig van, omdat ik dan niet snap waar die ik reactie aan verdient hebt,… Lees verder »