Sam (21) in

Band met moeder

Hallo!

Ik heb een vrij moeizame band met mijn moeder en dat is meer zichtbaar geworden tijdens de scheiding van mijn ouders (5 jaar geleden). Ik heb een tijdje niet bij mijn moeder in huis gewoond en ben vrij snel op mezelf gaan wonen. Mijn ouders kunnen ook nog steeds niet met elkaar omgaan en dat ligt voornamelijk aan mijn moeder. Is er iemand die dit herkent of die misschien tips heeft om ervoor te zorgen dat die band beter wordt tussen mijn ouders en tussen mij en mijn moeder?

Liefs

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
15 dagen geleden

Hee Sam! Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en deze vraag stelt. Wat moet dit een lastige situatie voor je zijn zeg! Ik herken je situatie wel een beetje. In de aanloop naar de scheiding van mijn ouders werd de band met mijn moeder ook steeds slechter. We konden niet meer goed met elkaar omgaan en er ontstonden hevige ruzies. Ik koos er dus ook voor om bij mijn vader te wonen. Ik spreek mijn moeder wel ooit maar niet super veel. Ik heb altijd het gevoel dat het nooit goed genoeg is. Mijn ouders hebben ook geen… Lees verder »

Daan
17 dagen geleden

Heey ik herken dat, ik ben eigenlijk de band met beide ouders verloren. Ik woon bij mn vader, en zie mij moeder nog maar 1 keer per week afgerond 1 dag. Op een of andere reden zou ik geen van beide nog een knuffel willen geven. Ik heb naar mijn moeder een schuld gevoel dat ik daar niet ben gaan wonen. Ik denk dat het wel bij jou anders is. Waar ik gelijk aandacht toen ik je verhaal las was ga de oude dingen die je met je moeder deed opnieuw op pakken. Gingen jullie veel naar het strand? Nou… Lees verder »