Yuna (14) in

Andere regels bij ouders

Mijn vader heeft totaal andere regels thuis als mijn moeder.

Mijn moeder heeft de regels duidelijk maar los.

En bij mijn vader heeft iedereen de zelfde regels. Van mijn broertje van 3 tot ik van bijna 15.

Ik vind het lastig om hier mee om te gaan.
Wat kan ik doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
13 dagen geleden

Hey Yuna, wat goed dat je het Forum van Villa Pinedo hebt gevonden. Je schrijft over de verschillende regels bij je vader en moeder. Ik begrijp heel goed dat je het lastig vindt om hier mee om te gaan. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 jaar was en ik weet nog goed hoe ik voor het eerst naar mijn vaders huis ging en we opeens geen regels meer hadden. Mama regelde altijd van alles en dat deed papa opeens heel anders. Daar gingen we ook later naar bed en mochten we meer lekkere dingen eten. Dat waren vooral leuke… Lees verder »

Maic
14 dagen geleden

Je accepteert de regels alleen omdat je onder hun dak woont. Als je oud genoeg bent om op eigen benen te staan, maak je je eigen keuzes.

Lot
Lot
15 dagen geleden

Hey Yuna! Wat fijn dat je een bericht achterlaat op dit forum. Vervelend om te horen dat de regels zo uit elkaar liggen. Ik snap heel goed dat dat verwarrend kan zijn. Weten je ouders dat je je zo voelt hierover? Is het mogelijk om dit met je ouders te bespreken om te zorgen dat de regels niet meer zover uit elkaar liggen? Als je het fijn vindt om hier nog verder over te praten met een buddy kan dat altijd! Ik hoop dat je hier iets aan hebt en dat jij en je broertje hier iets mee kunnen. Groetjes,… Lees verder »