Sven (12) in

Andere omgangsregeling

Ik graag een andere omgangs regeling

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
4 maanden geleden

Hoi Sven, Wat dapper van jou dat jij dit berichtje op het forum van Villa Pinedo plaatst, fijn dat je ons hebt gevonden! Je geeft aan dat je graag een andere omgangsregeling zou willen, mag ik vragen wat de omgangsregeling nu is en hoe jij dit graag zou willen? Toen ik jonger was en ongeveer jouw leeftijd had, was ik zelf ook niet blij met de omgangsregeling welke ik had. Ik weet nog wel dat ik het heel moeilijk vond om hier over te praten omdat ik bang was voor de reactie van mijn ouders. Uiteindelijk heb ik wel besloten… Lees verder »

Jesse
4 maanden geleden

Hey Sven, wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en je ons jouw vraag durft te stellen! Mijn ouders zijn al gescheiden sinds ik 7 ben en kan mij herinneren dat hier ook wat problemen bij kwamen kijken vanwege de omgangsregeling. Toen der tijd ging dit vooral over mijn zusje, maar die was nog geen 12. Wettelijk gezien had zij hier nog geen inspraak bij, maar is het wel fijn als dat natuurlijk kan! Officieel mag je dus vanaf je twaalfde mee bepalen over de omgangsregeling en bij wie je wil wonen. Maar laten we niet op de situatie… Lees verder »

Kevin
4 maanden geleden

Hi Sven, Welkom op het forum van Villa Pinedo! 😉 Fijn dat je ons een berichtje stuurt zodat we jou wat tips kunnen geven. Wil je iets meer vertellen over jouw situatie? Wanneer zijn je ouders gescheiden bijvoorbeeld? En hoe ziet de omgangsregeling er nu uit? Het is goed om te bedenken dat je als kind er zeker over mee mag denken. Ik had het vroeger bijvoorbeeld fijn gevonden als mijn ouders mij iets hadden gevraagd.. Maar dat deden ze niet, dus moest ik de omgangsregeling volgen die zij hadden bedacht. Achteraf zou ik hebben gewild dat iemand mij had… Lees verder »

Vivian
4 maanden geleden

Lieve Sven, Dank je wel voor jouw berichtje op het forum wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je graag een andere omgangsregeling wil. Wil je daar misschien iets meer over vertellen? Wat is bij jouw nu de omgangsregeling? Ik was altijd het meeste bij mama en ging dan één keer per week een nachtje naar papa en om het weekend. De vakanties en feestdagen waren gedeeld, de helft bij de een en de helft bij de ander. Ik vond dit altijd een prettige omgangsregeling. Maar ik vond het wel prettig dat mijn moeder hier soms naar… Lees verder »