Chloe (10 jaar) in

Altijd alleen

Mijn ouders zijn bijna 2 jaar gescheiden en ik heb er echt veel moeite mee, ben erg verandert ik word nu snel boos en verdrietig En doe gemeen , en ben altijd alleen. over dat gemeen,dat vind ik ik denk dat ik echt veel gemener ben geworden.Nu heb ik wel een soort ‘praat juf’ maar ik vertrouw die niet echt. Ik heb het erg zwaar. nu vooral mijn moeder leugens verzint en leugens verzint over mijn vader!! Ik word er zo boos over! Ben heel verdrietig. Heeft iemand misschien tips? Om een beetje vorlijk te blijven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Danielle roelofsen
Danielle roelofsen
6 jaren geleden

Heey ik heb ook gescheiden ouders ik vond het in het begin er moeilijk maar ik wen er aan ik lieg nu best veel tegen me ouders durf de waarheid niet tevertellen. Ik word heel vaak chagarijnig, ik luister niet zo veel wat ze zeggen soms heb ik het gevoel dat dit een droom is maar nee dat is het niet ik word soms best wel verdrietig. ik zie mn vader maar 24 dagen in een jaar, om de 2weken ga ik naarmn vader daar word alleen maar gemeene dingen gezegt over mama. ik leef erg met kinderen mee die… Lees verder »

Simon
Simon
6 jaren geleden

Hey Chloe, Goed dat je je verhaal hebt gedeeld hier! Ik zal je een verhaal vertellen. Na de scheiding van mijn ouders(ik was 9 in het begin), was ik ook snel boos, maar vooral verdrietig. Ik had problemen met het accepteren van de scheiding. Wat mij heel erg hielp: lekker veel leuke dingen doen met mn vriendjes en vriendinnetjes. Ik ging elke dag lekker buiten hutten bouwen, voetballen, verstoppertje doen. Ik dacht niet meer zoveel aan de scheiding en als ik boos was trapte ik hard tegen een voetbal aan en telde ik tot tien! Op den duur werd ik… Lees verder »