Als mijn ouders ruzie maken, zit ik er altijd tussen

Altijd als mijn ouders ruzie maken, zit ik er altijd tussen, het geeft me vaak een gevoel als of ik een kant moet kiezen wat ik helemaal niet wil. Heeft iemand tips voor mij?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fleur
10 dagen geleden

Hey Romée, wat ontzettend rot dat je het gevoel hebt dat je een kant moet kiezen. Dat voelt vast niet fijn! Goed dat je dit hier durft te delen en om tips vraagt! Allereerst wil ik je graag vertellen dat je absoluut geen kant hoeft te kiezen. Jij bent een kind van je beide ouders en mag van beide ouders evenveel houden. Of ze nou ruzie met elkaar maken of niet. Zou het kunnen helpen om er met hen over te praten? Zou je aan ze durven te vertellen dat je dit gevoel hebt? Misschien hebben je ouders niet in… Lees verder »

Kiki
11 dagen geleden

Hi lieve Romée, wat vervelend dat je het gevoel hebt dat je tussen je ouders moet kiezen als ze ruzie hebben. Ik kan me nog herinneren dat mijn ouders ook veel ruzie maakte en ik ook datzelfde gevoel had. Weet dat je hierin niet alleen bent! Heel veel kinderen hebben het gevoel dat ze moeten kiezen tussen hun ouders. Ik wil je laten weten dat dit absoluut niet hoeft. Jij mag van je papa en mama houden. Je hoeft nooit te kiezen voor één van de twee. Begrijp ik uit je berichtje goed dat je er vaak bij bent als… Lees verder »

Lena
13 dagen geleden

Dat is inderdaad vervelend. Mijn ouders doen dat ook veel ik ben nu 1 jaar gescheiden. Ik luister muziek waar ik me in begrijp