anoniem (11) in

Alles is nog onduidelijk

hoi!
mijn ouders hebben twee weken geleden verteld dat ze gaan scheiden. We hebben nog veel onduidelijkheid over alles en dat vind ik moeilijk. Mijn moeder slaapt nu in de woonkamer en mijn vader op zolder. Hoe lang gaat dit nog duren, voordat we een nieuw huis gevonden hebben en ze allebei gewoon in een bed kunnen slapen?
liefs, Rozemarijn 🙂 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sangita
14 dagen geleden

Lieve Rozemarijn, Wat dapper dat je hier je verhaal deelt op het forum! Ik vind het vervelend om te lezen dat je ouders besloten hebben te gaan scheiden. Hoe voel jij je nu? Ik lees dat je veel last heb van onduidelijkheid. Ik kan mij voorstellen hoe dat moet voelen voor jou. Mijn ouders besloten, na een week uit elkaar te hebben geleefd, om te gaan scheiden. In die week zat ik ook heel erg in onzekerheid over wat er ging gebeuren na die week. Toen mijn ouders besloten hadden te gaan scheiden kwam er ook heel veel onzekerheid. Wat… Lees verder »

Emie
15 dagen geleden

Hoi Rozemarijn, Goed dat je jouw zorgen deelt. Ik kan me voorstellen dat het erg heftig voor je is dat je ouders besloten hebben om te scheiden. Mijn ouders zijn ook gescheiden (ik was toen 7) en ik weet nog dat ik daar erg verdrietig om was en het moeilijk vond. Ik zie dat je je veel dingen afvraagt, wat heel logisch is in deze situatie. Je wil graag weten hoe het nu verder gaat, dat had ik ook want dan had ik iets om naar uit te kijken. Heb je al met je ouders gepraat over de situatie? Ik… Lees verder »