Anoniem (12) in

Alles gaat zo snel

Mijn vader en moeder zijn nu al een jaar uit elkaar. Mijn vader had twee maanden na de scheiding al een nieuwe vriendin. Ik was even op zijn kamer aan het rommelen en toen vond ik een ring. Toen vroeg ik aan mijn vader waarom ligt hier een ring? Toen zij hij dat dat een verlovingsring was voor zijn nieuwe vriendin. Ik ben er erg verdrietig door, want alles gaat zo snel.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
6 maanden geleden

Hallo lieve anoniem, Wat een ontzettende lastige situatie, super knap dat je daarover een vraag stelt op ons forum! Ik wil je graag proberen te helpen. Ik herken je situatie wel een beetje. Mijn vader had ook heel vroeg na de scheiding al een nieuwe vriendin. In eerste instantie vond ik het heel erg leuk, tot hij nogal veel bij haar was. Ik zag hem niet meer veel thuis, en als hij thuis was, was zijn nieuwe vriendin erbij. Ik vond het heel vreemd dat er ineens iemand tegen papa aanzat op de bank, en er een extra iemand aan… Lees verder »

Esmée
6 maanden geleden

Lieve anoniem, Wat dapper dat jij je verhaal met ons durft te delen! Ik begrijp heel goed hoe jij je voelt. Mijn vader had na de scheiding ook best snel een nieuwe vriendin. Dit vond ik erg lastig, omdat ik nog niet eens aan het idee gewend was dat mijn ouders uit elkaar waren. Ook vond ik het lastig omdat ik dacht dat mijn vader en ik dan minder tijd samen zouden hebben. Ik snap dat je het erg snel vind gaan, want het is ook best snel. Maar iedereen gaat hier natuurlijk op een andere manier mee om. Uiteindelijk… Lees verder »

anoniem
7 maanden geleden

wat erg denk echt niet leuk

Ben
7 maanden geleden

Misschien helpt het als je dit bespreekt met je vader. Jij moet toch ook kunnen wennen aan de situatie?