Karlijn (12) in

Allereerste toetsweek

Thuis en school. Zit in de eerste en mijn eerste toetsweek komt eraan en vindt het super eng, maar steeds van het ene huis naar het andere huis gaan is ook niet altijd even fijn en makkelijk.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi
10 dagen geleden

Lieve Karlijn, De eerste toetsweek hebben en steeds van huis moeten wisselen klinkt inderdaad niet makkelijk! Wat goed dat je naar dit forum bent gekomen, om het even van je af te schrijven. Ik weet nog dat ik de eerste toetsweek ook héél spannend vond. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten en was bang dat ik al mijn toetsen zou verpesten. Wat vind jij spannend? Gelukkig viel het uiteindelijk best wel mee. Ik heb nu al heel wat toetsweken achter de rug en vind ze lang niet meer zo spannend als in de brugklas. Hopelijk zakt het… Lees verder »

Karlijn
10 dagen geleden
Reply to  Naomi

Super erg bedankt!!
Mijn mentor weet dat ik het heel spannend vindt en ik ga waarschijnlijk ook eind januari op faalangst training maar we weten niet precies wanneer dat begint. Wat ik spannend vind is dat ik alles goed moet doen van mezelf waardoor ik ga stressen tijdens de toets om het goed te doen waardoor ik opeens dan niks meer weet over de toets op het moment denk ik dan ( maar als je naar mijn cijferlijst kijkt ) zie je op zich goeie cijfers maar voor mij niet goed genoeg!! Super erg bedankt

Naomi
9 dagen geleden
Reply to  Karlijn

Wat goed dat je mentor al weet van je spanning!
Ik heb zelf ook faalangsttraining gehad in de brugklas, hier heb ik allemaal handige tips gekregen. Ik ga nu met veel minder spanning de toetsen in!

Ik hoop dat de faalangsttrainng snel begint en dat je er veel uit kan halen. Ik ben trots op jou dat je de training wilt gaan doen!

Liefs, Naomi