Demi (11) in

Alleen zijn

Hey ik ben Demi en heb een vraag, mijn ouders zijn net gescheiden en het lijkt net of ik ze niet meer ken het voelt raar om soort van alleen te zijn. Kennen jullie dat. Ik vroeg me af of jullie tips voor mij hadden.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JuliaEvelienBelle Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Julia

Hoi lieve Demi, Wat goed dat je het forum hebt gevonden. Ik ben julia en JA ik ken dat! Toen mijn ouders net gescheiden waren had ik heel erg het gevoel alsof ik er tussenin stond, jeetje wat was dat een eenzaam gevoel. Ik dacht dat ik er alleen voor stond omdat mijn ouders het druk genoeg hadden met zich zelf en mij daar echt niet bij konden gebruiken. Ik dacht dat ik het allemaal zelf moest doen en probeerde vooral ook troost te vinden bij mij zelf ( want stel je voor papa en mama zouden zich om mij… Lees verder »

Evelien

Lieve Demi, Wat dapper dat jij dit vertelt op het forum! Ik kan me voorstellen dat het voor jou een vervelend gevoel is en daarom wil ik er iets over vertellen. Toen mijn ouders gingen scheiden, was ik 8. Ik was verdrietig en boos tegelijk en wist niet zo goed hoe ik dat moest uiten. Daardoor praatte ik minder met mijn ouders en voelde ik mij soms ook heel alleen. Ik wist dan niet goed wat ik moest doen en mijn ouders hadden het ook druk met andere dingen. Je bent dus niet de enige die dit voelt of denkt!… Lees verder »

Belle
Belle

hoi Demi,

wat vervelend dat je je zo voelt!
Heb je misschien al met je ouders erover gehad? Misschien helpt het!

Ga anders als je alleen met je vader of moeder bent een spelletje doen!
Dan hebben jullie iets leuks te doen!

Ik hoop dat m’n tips helpen

Heel veel liefs,

Belle