Myriam (15) in

Alleen voelen

Hee! Voelen jullie je ook wel eens alleen? Alsof je klein bent en iedereen om je heen groot, je broertje en je zus met elkaar, je vader met z’n nieuwe vriendin, en mama die alles aan het verwerken is. En daar sta je dan helemaal alleen! En dan zeggen ze praat over je gevoelens en dan doe ik dat en worden ze boos. En papa zegt altijd je kan niet in het verleden blijven hangen, maar toch doet het mij pijn. Of dat je bang bent, bang dat iedereen je raar aankijkt omdat je in huilen uitbarst omdat je het gewoon niet meer aan kan.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
2 maanden geleden

Hoi lieve Myriam, Allereerst wil ik je zeggen dat ik het fijn vindt dat je ons forum hebt gevonden en je vraag hier durft te stellen! Wat moet het een ontzettend vervelende situatie voor je zijn om je zo eenzaam te voelen 🙁 Een week of twee geleden voelde ik me ook enorm eenzaam. Ik woon op mezelf en bijna al mijn vriendinnen hebben een relatie, ik niet. In deze gekke tijd zie ik mijn vriendinnen een stuk minder waardoor het gevoel van eenzaamheid mij bekroop. Ik vond het vreselijk om te horen dat die ene vriendin weer bij haar… Lees verder »

Charlotte
2 maanden geleden

Hey lieve Myriam, Om te beginnen wil ik even zeggen dat ik vind dat je een hele mooie naam hebt. Daarnaast wil ik je laten weten JIJ BENT NIET ALLEEN!!!! Ik kan me zo goed vinden in wat je schrijft!! Ik voelde me heel erg alleen toen mijn ouders uit elkaar gingen. Ik had het gevoel dat alles wat mijn moeder ooit gezegd had over ons gezin dat ze dat had gelogen. Ondertussen ging mijn broertje super goed met mijn moeder en haar nieuwe vriend, en kreeg hij alle aandacht van hen. Terwijl ik vooral bezig was met het zorgen… Lees verder »

Nine
2 maanden geleden

Hai lieve Myriam, Bedankt voor jouw bericht hier op ons Forum, echt goed dat je ons hebt gevonden. Ik vind jouw berichtje best verdrietig overkomen, klopt dat? Het klinkt heel erg vervelend om je alleen te voelen, als de mensen om je heen allemaal iemand hebben en jij niet. Wat naar ook dat mensen boos worden als jij over gevoelens spreekt. Heb je al wel eens aangegeven hoe dat voor jou was? Ik herken het wel heel erg, ik klapte daardoor ook juist heel erg dicht, en zei daarom niets meer, herken je dat? Ik vind het heel mooi dat… Lees verder »

Myriam
2 maanden geleden
Reply to  Nine

Hi lieve nine
Dankjewel voor je berichtje je hebt mij echt geholpen. En ja het klopt dat ik best verdrietig ben, en ik heb al een x met papa gepraat maar hij is gewoon zo veranderd door m’n stiefmoeder hij wil laten zien dat hij wel voor z’n kinderen een goed voorbeeld kan zijn, maar hier door is hij te geconcentreerd daarop en niet met ons bezig en is al snel geïrriteerd. Een psycholoog klinkt eigenlijk wel als een heel goed plan, ik ben gewoon opzoek naar iemand die een xtje naar mij luister.
Nogmaals bedankt

Liefs myriam