Kim (13) in

Alleen met vader

Hoii ik heb een vraag want mijn ouders zijn al heel lang gescheiden en ik woon bij mijn moeder ik ga 1 x per week met begeleiding naar mijn vader mij vader drinkt eerst heel veel en blowde hij is nu gestopt met blowen en het gaat steeds beeter met hem en zou graag een xtje naar hem toe gaan zonder dat er iemand de hele. Tijd er bij zit mijn vader is niet gevaarlijk of zo en zijn vrienden helpen hem te stoppen met bier drinken en blowen enzo dat lukt het gaat heel goed met hem en hij heeft ook werk mijn vader is vaak vroegen aan de deur geweest en allemaal ander dingen maar nu gaat het dus goed mijn moeder vindt het niet goed dat ik naar hem allen ga maar zelf wil ik dta het allee liefst wat moet ik nu doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
4 dagen geleden

Lieve Kim, Wat ontzettend dapper dat je jouw verhaal durft te delen op ons forum! Zelf heb ik niet precies dezelfde ervaring als jij, maar er is wel iets wat ik herken in andere situaties die ik heb meegemaakt. Namelijk dat mijn bonusmoeder eerst een man had, maar dat uit ging omdat hij verslaafd was mijn bonus zusjes wilde hem in eerste instantie ook nog graag zien als er niemand verder bij was, maar het werd wat gevaarlijk. Juist andersom als bij jou dus. Ook zijn ze nu helemaal klaar met hem en zien hem niet meer. Dat vinden ze… Lees verder »

Anne
10 dagen geleden

Lieve Kim, Wat een lastige situatie! Zelf hebben mijn ouders geen verslavingsproblemen gehad, maar er waren bij ons wel problemen met vertrouwen, dus ik kan me goed voorstellen hoe het voelt als je ouders elkaar niet vertrouwen en jij zit er tussenin. Ik heb wel een familielid die in een kliniek heeft gezeten. Ik vind het dan ook echt super tof van je dat je je vader een tweede kans wil geven en hem wel vertrouwt. Dat doet hem vast heel goed! Van mijn familielid weet ik dat juist als mensen in je geloven, het makkelijker is om naar de… Lees verder »

Jaimy
10 dagen geleden

Haii lieve Kim, Ik vind het heel knap dat je naar ons toe bent gekomen 🙂 Het is een heftig verhaal. Ik ben blij om te lezen dat het nu beter gaat en je vader aan het stoppen is met alcohol drinken en blowen. Super knap van hem!! Mijn ouders zijn ook al heel lang gescheiden. Op een gegeven moment ging ik ook met begeleiding mijn vader zien. Dit kwam door vervelende dingen die waren gebeurd toen we alleen met hem waren. Mijn vader hield namelijk ook nogal van alcohol drinken. Dit zorgde er voor dat mijn zus en ik… Lees verder »