Linda (25) in

Accepteren van de verhuizing

Hoe accepteer ik dat ik nu moet gaan verhuizen. Ik woonde in de schuur bij mijn ouders, zwembad en alles en nu gaan ze uit elkaar en vind het moeilijk mijn eigen plekje ook af te moeten staan.. hoe kan ik hier wat beter mee om gaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Danique
1 maand geleden

Hey Linda, wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en hier je vraag deelt. Ik kan goed begrijpen dat dit lastig kan zijn en ik herken heel erg wat je zegt. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar was, dus op dat moment had ik niet echt door wat er gebeurde. Vanaf mijn 4de ben ik wel zo’n 8 keer verhuisd. Elke keer als ik weer op een plek gewend was, was er een reden waarom we weer moesten verhuizen. Ik vond dit erg lastig en kon op een gegeven moment mijn eigen plek niet meer goed vinden.… Lees verder »

Leen
1 maand geleden

Hey Linda, Wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dat je hier je vraag stelt! Het is altijd lastig als je ouders uit elkaar gaan en ook jouw thuissituatie verandert. Bij mij zijn mijn ouders uit elkaar gegaan toen ik 5 was, dus over die specifieke verhuizing weet ik niet zo heel veel meer. Maar ik vond het wel altijd heel moeilijk om van mijn moeder naar mijn vader te gaan. Ik was bij mijn vader niet zo thuis en vond het niet zo fijn dus dan is het moeilijk om ergens anders naar toe te gaan. Vroeger… Lees verder »