Hannah (16) in

Aanvraag buddy

Hoi,
Ik vroeg me af hoe lang het ongeveer duurt voordat je, na dat je dje hebt aangevraagd, een buddy krijgt toegewezen. Is dat binnen een aantal dagen?Hannah

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte
4 maanden geleden

Lieve Hannah, Wat fijn dat je Villa Pinedo gevonden hebt en wat goed dat je deze vraag stelt! Ik ben intussen alweer bijna 1 jaar buddy bij Villa Pinedo. Wij als team staan altijd voor je klaar om te helpen. Via onze site kan jij een buddy aanvragen, dat kan je hier doen: https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/ Voor het aanvragen van een buddy moet je een aantal vragen over jezelf beantwoorden, wij als buddy hebben namelijk zo’n zelfde vragenlijst ingevuld zodat het Villa Pinedo team jou bij een bijpassende buddy kan matchen. Dit kan een aantal dagen duren, het kan soms ook zijn… Lees verder »

Kevin
4 maanden geleden

He Hannah, Welkom op het forum! Onlangs de training afgerond om Buddy te worden, dus ik kan je er wel iets over vertellen 🙂 Als het goed is, heb je de vragenlijst al ingevuld die je krijgt als je op de “Ik wil een buddy” knop klikt. Deze wordt daarna beoordeeld door de mensen van Villa Pinedo. Alle Buddy’s hebben zo’n zelfde vragenlijst ingevuld. Op basis van overeenkomsten in de antwoorden, worden jullie aan elkaar gematcht. Op die manier praat je over het algemeen meestal met een Buddy die dezelfde situatie als jij heeft meegemaakt. Al met al kan het… Lees verder »