Faylon (10) in

Was je verdrietig?

Was jij heel erg verdrietig

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Saschia
24 dagen geleden

Ja ik was heel verdrietig en het is niet erg om verdrietig te zijn want het is ook niet leuk voor nieman maar ont houd dat ze er altijd voor jou zullen zijn(je ouders)

filip
1 maand geleden

Beste Faylon.

Ik was 3 toen mijn ouders scheidden ik weet er niet veel meer van.
wel weet ik dat mijn moeder een nieuwe vriend kreeg en toen die uit elkaar gingen en ik te jong was om te snappen waarom was ik heel verdrietig. Het scheiden zelf is meestal niet zo erg daarmee bedoel ik dat je het dan meestal nog niet helemaal beseft. ik hoop dat je er iets aan hebt groetjes filip

Dolores
1 maand geleden

Hey lieve Faylon, wat goed dat je een berichtje hebt geschreven! Ik was inderdaad heel erg verdrietig. Aan het begin niet echt, want toen had ik het nog niet echt door dat ze gescheiden waren en had ik mijn eindexamens van mijn middelbare school. Pas in de zomervakantie had ik echt door dat ze uit elkaar waren en was ik heel verdrietig 🙁 Maar als ik me zo verdrietig voelde ging ik vaak schrijven, dat werkte altijd heel fijn bij me! Ik schreef dan gedichtjes of al mijn gedachtes op. Of ik ging naar liedjes luisteren die precies begrepen hoe… Lees verder »

Nathan
1 maand geleden

Ik ben soms bang

Sangita
1 maand geleden
Reply to  Nathan

Hey lieve Nathan, Allereerst fijn dat je het forum gevonden hebt en je gevoel hier deelt! Je geeft aan dat je bang bent, ik kan mij voorstellen dat dit een vervelend gevoel is. Kun je vertellen waar je precies bang voor bent? Ik heb mij tijdens de scheiding van mijn ouders ook weleens bang gevoeld. Ik was bang dat mijn hele leven zou veranderen. Tuurlijk veranderde er ook heel veel maar daar heb ik uiteindelijk mijn weg in gevonden. Door veel over mijn gevoel te praten of mijn gevoelens weg te schrijven kon ik de scheiding beter verwerken. Wat doe… Lees verder »

Sangita
1 maand geleden

Lieve Faylon, Wat fijn dat je hier op het forum bent om je vraag te stellen! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 15 was. Dit is voor mij inmiddels al weer een jaar of 7 geleden.Zijn jouw ouders ook gescheiden en zo ja hoelang al? Ik weet nog heel goed dat mijn ouders eerst even een weekje moesten kijken of ze nog verder wilden samen. Toen ze uiteindelijk besloten om niet meer samen verder te gaan was ik zeker heel verdrietig. Hoe voel jij je op dit moment? Op de momenten dat ik verdrietig was schreef ik in mijn dagboek,… Lees verder »

Lotte
1 maand geleden

Hoi lieve Faylon (wat een mooie naam zeg!), Bedankt voor je berichtje. Wat goed dat je deze vraag hier stelt! Hopelijk heb je iets aan mijn verhaal. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar oud was, een hele tijd geleden dus al. Toch weet ik er nog best wel iets van. Zo weet ik nog dat ik thuis kwam van school en mijn moeder mij vertelde dat zij en papa uit elkaar gingen, mijn vader was er toen niet. Ik zat met mama op de bank en moest huilen. Dus ja, ik was best verdrietig. Ik weet ook nog… Lees verder »

Anique
1 maand geleden

Lieve Faylon, Wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag stelt! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was en daar was ik best wel verdrietig om. Ik wist vaak niet zo goed hoe ik hier mee om moest gaan en wat ik daar aan kon doen. Heb jij dat ook? Ik merkte later dat het voor mij erg goed helpt om te praten over hoe ik me voel en waarom ik verdrietig ben. Ook heb ik tegen mijn ouders gezegd dat ik erg verdrietig was door de scheiding en had lastig vond om daar mee… Lees verder »