(15 jaar) in

4 Jaar

hey, ik heb twee zussen en die heb ik al 4 jaar niet gezien, en mijn vader heb ik ook al vier jaar niet gezien, zij wonen bij hem. ze willen me niet zien omdat ik bij me moeder ben blijven wonen, weet iemand hoe ik het een beetje beter een plekje kan geven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
maud
maud
5 jaren geleden

beste aron, dat heb ik dus al best vaak geprobeerd en iedere keer verwijten ze mij allerlei dingen, heb je een idee wat ik in het bericht naar hen zou moeten zetten, groetjes maud

maud
maud
5 jaren geleden

beste Aron,
ik heb al heel vaak geprobeerd contact te leggen maar steeds verwijten ze me dingen en daardoor krijg ik een schuldgevoel.
heb je misschien een idee hoe ik dan nog een poging kan wagen, dus wat zou ik in het bericht naar hen moeten schrijven? liefs Maud

Aron
Aron
5 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor jouw berichtje op het forum. Wat een vervelende situatie voor jou zeg! Ik kan mij heel erg goed voorstellen dat dit je dwars zit, daarom wil ik je heel graag helpen! Kun je misschien eens proberen contact met jouw vader en jouw zussen te zoeken via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook? Dan kun je misschien eens vragen hoe het met ze gaat, maar ook vooral waarom ze zo vervelend doen. Misschien kunnen ze jou daar een antwoord op geven en kun jij uitleggen waarom ze dit niet moeten denken. Laat dan ook vooral merken dat jij gewoon graag… Lees verder »

Evi
Evi
5 jaren geleden

Hallo, Het lijkt me heel vervelend om geen contact meer te hebben met je zussezussen en je vader. Ik kan me zo voorstellen dat je ze wel ontzettend zal missen. Dat maakt het geven van een plekje natuurlijk niet makkelijk. Zou je graag weer contact willen hebben of heb je al wel eens geprobeerd om contact te zoeken? Je zou bijvoorbeeld kunnen opschrijven in een brief wat het met jou doet dat je je vader en zussen niet kan zien. Waarom je bij je moeder bent gaan wonen (was dit een eigen keuze of woonde je door je leeftijd eigenlijk… Lees verder »