Sanna (18) in

1 vast huis

Hoi! Ik ben Sanna en ben 18 jaar oud. Mijn ouders zijn gescheiden in oktober en sinds november heeft mijn moeder al een nieuwe woning. Ik heb een broertje van 15 jaar oud. Ik vind het goed zoals het nu is maar zit wel met mijn woonsituatie. Het liefst heb ik 1 vast huis want nu gaan we elke week weer naar het andere huis. Ik heb hier moeite mee en merk soms dat ik er wat geïrriteerd door raak..ik doe dit voornamelijk voor mijn broertje en wil geen kant kiezen van 1 van mijn ouders. Of 1 van mijn ouders teleurstellen… hoe gaan jullie hier mee om? En hoe was jullie eerste verjaardag met gescheiden ouders? Ik ben over 2 weken jarig maar we vieren het met beide families. Ik ben best wel bang dat het wat ongemakkelijk wordt maar ook dit doe ik voor mijn broertje. Ik wil niet dat hij straks een “ongemakkelijke” verjaardag heeft..

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
ElineSanneNikkiSophieDieuwertje Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Eline

Heyy, ik heb al gescheiden ouders sinds dat ik 2 ben dus ik herinner me niks meer van momenten met ons gezin samen. Ik snap dat je het niet leukk vind dat je in 2 huizen woont, maar er zijn ook voordelen. Je hebt bijvoorbeeld 2 verjaardagen, 2 kamers, 2x zoveel cadeautjes en zakgeld. Ik heb het ook niet leukk gevonden omdat ik om de 2 weken naar me pa ging. Maar uiteindelijk ga je ook je eigen dingetjes doem en kan je zelf reizen naar het andere huis om op bezoek te gaan snap je? En natuurlijk is het… Lees verder »

Sanne

Hoi Sanna! Wat goed dat je het forum hebt gevonden om je vraag op te stellen! Super toevallig dat we bijna dezelfde naam en leeftijd hebben, haha. Ik heet Sanne en ben 19 jaar :). Ik snap heel goed dat je het liefst één vast huis hebt, maar dat je geen kant wilt kiezen tussen één van je ouders. Ik heb hetzelfde meegemaakt toen mijn ouders gingen scheiden. Ik vond het heel erg vermoeiend om mijn spullen elke keer mee te slepen en om elke keer te moeten wennen aan een nieuw huis. Ik wilde ook heel graag in één… Lees verder »

Nikki

Hey Sanna
Wat vervelend om te horen dat jou ouders zijn gescheiden
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 3 jaar oud was ik kreeg altijd troumaas als ik daar heen moest ik moest altijd kotsen
En als ik ziek was bij me vader mocht ik nooit naar mijn mama toe

Sophie

Lieve Sanna ik weet ook hoe het is het is niet leuk met wisselen dat heb ik ook

Dieuwertje

Hoi lieve Sanna! Fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Wat vervelend dat je ouders zijn gaan scheiden! Toen mijn ouders gingen scheiden, toen ik 14 was, waren wij ook de ene week bij mijn moeder en de andere bij mijn vader. Ik vond dit heel fijn, omdat het dan eerlijk verdeeld was, en dit ging ook heel lang gewoon goed. Maar na een paar jaar merkte ik net als jij dat ik het toch wel lastig vond om geen vaste plek te hebben, en ik raakte er ook geïrriteerd van. Ik snap dus precies… Lees verder »